Hvilken innstilling du har til livet avgjør hvordan du lever. Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm kapasitet. Med litt hjelp kan du øke din kapasitet ved å bruke gode tanker, banalt, men sant.

Du kan øke muligheten for god hukommelse, og du kan få en langt bedre hverdag med å være positivt innstilt til de utfordringer livet gir. 

Med gode repetisjonsøvelser så kan du få eventyrlig god hukommelse.  Så god at du vil imponere deg selv.

Allikevel er det den generelle livsstandarden du kan øke ved å tenke “riktig” og ha de innstillinger som kreves for å nå dine mål, leve et liv i harmoni med  ditt eget sinn og med det være en rollemodell for dine omgivelser.

Ingen er perfekt, det er menneskelig å feile og alle har en dårlig dag.

Det er det som skiller oss mennesker fra roboter eller maskiner. Vi er selvstendige individer av kjøtt, blod og en fantastisk hjerne som kan gi deg uante muligheter.

Å OPPNÅ DE RESULTATER DU SELV SETTER DEG

Det er helt opp til deg selv og din innstilling til oppgavene. Du må tenke positive tanker og si til deg selv at du er en vinner. Gjerne gjenta dette ofte. En vinner er det motsatte av en som taper. Hjernen din kjenner ordet “vinner” som et positivt ladet ord, du får dermed en positiv følelse.

En som gir opp vinner heller aldri. En vinner derimot, gir aldri opp.

Hvilken innstilling du har til livet avgjør hvordan du lever

Suksess kommer selvsagt ikke av seg selv. Knallhard jobbing over lang tid, med riktige hjelpemidler, tro på det man gjør og tåle at det kan være smertefullt og vanskelig på veien mot toppen. Det er den eneste oppskriften som gir deg de resultater du ønsker får å oppnå suksess.

Hvilken innstilling du har til livet avgjør hvordan du lever

Et eksempel: Om du spiller golf. Du har spilt ballen litt for nær vannet, du må slå ballen tilbake inn på “Greenen”. Du tenker, jeg må ikke slå i vannet.

Hvor tror du ballen havner da?

Godt humør og en positiv innstilling til de utfordringer du står over for i ditt liv, er helt avgjørende hvordan du lever.

I det øyeblikket du selv tror at du kan alt, er best av alle og hviler på suksessen, er du på vei i feil retning. Den eneste måten du kan fortsette å gjøre framskritt er å vedlikeholde det du er god på, og forbedre det du ikke mestrer. Ingen kan alt.

Si til deg selv at du er bra, du er god, du kan bli best-  i det øyeblikket du kliver ut av senga om morgen. Da er forutsetningene for å lykkes langt sterkere enn om du er sur, grinete og kjefter på alt og alle rundt deg.

Vinneres streben etter perfeksjon, toppresultater og uavhengighet sitter i hjertet og hjernen.. Ønsket om å vinne kommer foran både penger, kjendisstatus og anerkjennelse.

Det er derfor de vinner. Det sitter i ryggmargen og mellom ørene.

Er du riktig innstilt og sier til deg selv at denne oppgaven skal jeg klare, blir oppgaven enklere enn om du sier til deg selv at dette må jo gå til helvete.

Et annet et eksempel: Du følger sikkert med på Håndball EM. Tror du Håvard Tvedten er redd for- eller tror han bommer når han tar straffekastene sine?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug er klar for Vasaloppet- skal knuse svenskene i Sverige

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x3iyaInqBKo[/youtube] Norges ski-ess og fargeklatt. Selveste kongen av norsk skisport har allerede startet den verbale kampen mot svenskene til et av...

Lukk