https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Hvis du ikke gidder å bruke masse penger på å løpe ned treningsstudioene, kan du like gjerne komme i toppform hjemme. Bruker du Jillian Michales som inspirasjon, så er du allerede på god vei til å få sommerkroppen.

40-åringen fra Los Angeles i California, har jobbet som personlig trener i mange år for de aller største stjernene, og hun har sitt eget TV-show, “Losing it with Jillian”. Ved å bruke hennes videoer, som det finnes en rekke av på videonettstedet YouTube, vil dette være med på å hjelpe deg i form.

Beauty Orange County Women's Fitness Yoga Pants -7853

Edson Hong via Compfight

Om du tror du kommer i form av å bare se på Jillian og hennes partnere trene, tar du selvsagt feil. Poenget er at du skal gjøre deg samme som kvinnene på filmen. Gjør du det, vil du forbrenne fett, bli svett og sterkere for hver time som går, som igjen gjør at du mister overflødig vekt. Du vil bli i toppform på kort tid.

Så er det dette med motivasjon da, er du egentlig klar for det? Din kropp er ditt kapell, det skal du leve med resten av livet. Det burde ha vært motivasjon nok.

– For at du skal få ønskede resultater av treningen er det viktig at du lar kroppen hente seg inn igjen etter treningen. Det gjør du gjennom god søvn og sunn mat. Når du har kommet i gang med regelmessig trening, er det ofte også litt enklere og mer motiverende å spise sunt og regelmessig.

Sett deg fornuftige mål, ikke gap over for mye for tidlig. Tren korte økter, aldri mer enn en time av gangen, tren intervall og øk heller øktene gradvis etterhvert som du blir sterkere og orker mer. Husk at du skal like det du holder på med. Ved å investere i nytt trenings-antrekk og riktig fottøy så er resten av jobben helt opp til deg. Det er helt åpenbart mer gøy å trene når man har riktig utstyr.

Husk at trening skal være gøy, ellers kan du fort bli lei. Derfor bør du finne deg en partner, venn, kollega eller kjæreste som  er like motivert som deg selv til å trene. På den måten blir det et samarbeidsprosjekt med et felles mål. Bli fin til sommeren, f.eks.

Lykke til!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Unge menn tenner på modne damer- og får napp!

Unge menn tenner på modne damer- og får napp! Norske kvinner fra 50 år og oppover har aldri vært bedre...

Lukk