Jordbærmus-forfatter inn på Farmen kjendis. Hele Norges, Aune, multikunstneren Aune Sand (51) – har takket ja til være én av tolv nye kjendiser som skal underholde oss på farmen kjendis, på nyåret. 

Jordbærmus-forfatteren har hatt stor suksess med sine erotiske ytringer i to forskjellige bøker. «Jordbærmus» som er solgt i tusenvis, det samme er oppfølgeren «Plaskvåt«. Nå skal kunstneren, som er mest kjent for å drikke dyr Champagne og hylle kvinnens underliv, drive Finnsvika-gård, utenfor Halden, foran kamera.

Les gjerne: Farmen-Gaute søker deg!

Aune Sand får mang en mulighet til å spre om seg av lyriske godbiter, slik bare han kan det. For det er intet mindre enn seks flotte kvinner, samt Erlend Elias, som er flottest av dem alle. Sand har to døtre med kunstneren Marianne Aulie.

Også Stian Staysman Thorbjørnsen fra Fredrikstad, er med på Farmen kjendis.

Jordbærmus-forfatter inn på Farmen kjendis
Farmen kjendis-deltagerne Foto: Siw Borgen for TV2

Her er er de øvrige ti deltagerne (kjendisene):

  • Maiken Wahlstrøm Nilssen (26) modell
  • Frank Løke (37) tidligere håndballspiller
  • Kristine Thybo-Hansen (25) Jegertvilling
  • Johanne Thybo-Hansen (25) Jegertvilling
  • Erlend Elias (34) makeupartist og stylist
  • Lene Elise Bergum (45) tidligere skuespiller
  • Stian Sandø (25)  programleder i NRK
  • Inga Berit Lein (36) tidligere deltager i reality-serie på TV2
  • Dennis Vareide (37) YouTube-stjerne
  • Martine Ek Hagen (26) Langrennsløper

Jordbærmus-forfatter inn på Farmen kjendis.

«Hæ? hvem er det?» spør du kanskje til minst brorparten av disse såkalte kjendisene, kanskje. Mulig det ikke er A-kjendisene Gaute og Co har funnet denne gang, men husker du tilbake til forrige Farmen kjendis, var det slett ikke alle som visste hvem Lothepus var heller. Nå, Norges mest omtalte kjendis i lengre tid.

Les gjerne: Farmen kjendis 2017 – her er gården!

TV er et sterkt medium og gjennom en hel rekke sendinger flere ganger i uken, kommer vi under huden på deltagerne, sakte, men sikkert. Det er dog den enkelte deltagers egeninnsats på Farmen, som gir seerne grobunn i om vi trykker de til vårt bryst eller ei.

Lothepus tok Norge med storm fordi han skilte seg ut, kalte en spade for nettopp det, og tok blant andre Petter Pilgaard under sine vinger fra første stund. Merkenavnet «Lothepus» er ifølge ekspertene verdt uante millioner kroner, mye takket være hans deltagelse og innsats på Farmen kjendis.

Om det blir Staysman, Inga Berit, en av jegertvillingene eller Aune Sand som går seirende ut av Farmen kjendis, må du vente til januar 2018 med å få vite.

Enn så lenge, kan du melde deg på den originale Farmen – og kjempe om premier som bil og hytte. Programleder for Farmen kjendis, er selvsagt Farmen-generalen personlig, Gaute Grøtta Grav.

Kilde: TV2.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen-Gaute søker deg!

Farmen-Gaute søker deg! Er du uten internett, ikke har smarttelefon, bor hjemme hos mor og far eller er kvinne over...

Europa League-finalen i Friends Arena preges av terroren

Stockholm er klar for den viktigste kampen på den flotte stadion, Friends Arena. Men, terroren i Manchester vil sette sitt...

Lukk