Julegaven fra han til henne- som gleder begge. Man må ikke vite mye om blomsten og bien for å skjønne at menn tenner på sexy kvinner som gjør alt de kan for å pynte seg, fra innerst til ytterst.

Menn har en egen evne til å glede seg like mye for det som er helt innerst, som det ytre som kanskje er viktigst for henne.

– Å være vakker kan være så mangt, det å være sexy noe helt annet. Du vil kanskje si at det ikke har så mye med blomsten og bien å gjøre, men det har det selvsagt.

Å være sexy for hverandre, kan føre til noe mer. Noe til felles glede for begge. Derfor er hans gave til henne helt avgjørende. Han bør tenke på seg selv om han har selvtillit nok til å kjøpe det som gjør henne usedvanlig sexy.

Norske menn er kjent for å være trauste, litt kjedelige og har ofte dårlig nok selvtillit til å snakke om seg selv, om de ikke skulle bli satt til å gjøre innkjøp av sexy undertøy, dessverre.

De aller fleste norske menn vil nok heller gjøre husarbeid i en uke, enn å måtte gå i en konfeksjon å handle det hun kler best, i helt spesielle anledninger.

– Men, kjære mann, det er endelig lys i tunnelen, du kan faktisk sitte på ræva og gjøre din utkårede smellvakker, via internett.

Du kan bestille akkurat det du mener er den perfekte julegaven for henne, som hun slett ikke må åpne sammen med resten av familien på julekvelden, men tidlig, tidlig på julaften morgen eksempelvis.

Julegaven fra han til henne- som gleder begge
Julegaven fra han til henne- som gleder begge

Julegaven fra han til henne- som gleder begge.

Skal du imponere din partner i tiden som kommer, så har du sjansen nå. Det er på tide å begynne å tenke på julegaver, høsten er her og det kan være lurt å starte tidlig med planleggingen, spesielt om du har planer om å bestille på internett.

Det er både billigere og du får tak i det du vet hun liker og det du liker å se henne pyntet i.

En sexy kvinne fortjener å være pyntet, du gjør det like mye for deg selv som for henne. På tide å ta saken i egne hender, ta ansvar å kjøpe det hun ønsker seg mest av alt, hun vil jo være finest mulig for deg, du vet det?

Om du regner om den sterke norske krone til svenske kroner eller britiske pund, så er det penger å spare ved kjøp på nett. Finner du seriøse aktører som har gratis frakt og levering over en viss sum så er det gode penger å spare.

Bare husk at, Erna og Siv, lyver så det renner av dem, de holder heller ikke ord med tanke på en justering av toll på varer kjøpt i utlandet. Du må sannsynligvis vente til neste jul med å handle for under 350 kr, for å slippe toll.

Handler du derimot i norske nettbutikker, er det ingen moms eller fortolling naturlig nok. 

I år kan du kun handle for 200 kr uten å måtte betale en formue til AS Norge, dessverre. Men husk at du kan bestille flere ganger på samme sted for å unngå dyr moms og toll. 

– Alle kvinner, også norske liker å se bra ut, men visste du at de aller fleste kvinner pynter seg for å ta seg bedre ut enn andre kvinner? Jo, det er sant og bekreftet av en rekke kvinner som liker å se bra ut, i alle anledninger.

Konkurransen er faktisk større blant kvinner enn menn kan forestille seg. De er ofte helt sikre på at alle kvinner kler seg i fin stasen og “sexer seg opp”, nettopp for dem. Så feil kan man altså ta.

Er det noe mann igjen i deg, bør du sørge for at din kvinne har all grunn til å glede seg til jul, også for din egen skyld …

Foto: Flickr/ thegrid.soup.io

Foto: Flickr/ PriceScaler/ jumer

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Advarsel Sverige – Petter Northug er tilbake!

VM i Sverige ser ut til å komme på en perfekt tid for trønderen som endelig har funnet tilbake til...

Lukk