Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett. Før i tiden, for 30-40, ja så mye som for 50 år siden fant man sin partner på fest, på lokalet eller på dans. Noen fant sin utkårede på jobb som nå.

Det er bare de 10- 12 siste årene det har vært lett å sitte hjemme å søke etter en kjæreste via en EDB-maskin, best kjent som en PC.

– Noen synes det er kleint med nettdating, noen er for forsiktig når de legger ut en profil, de velger uten bilde fordi de er redde for at kjente skal kjenne de igjen. Andre er redd for å skrive feil eller for å dumme seg ut i det første møte med en fremmed. Vel, noe må man faktisk forsake for å kunne møte andre.

Noen som kan bli den helt spesielle i lang tid, den rette.

– Ved å ta skrittet fullt ut, ved å gi av deg selv i en ærlig profil, med et godt bilde som viser hvem du er, kan søking etter en partner via Internett være det som skal til for deg også.

Mange tusen nordmenn har en eller flere profiler på forskjellige nettdating-sider. Noen leter kanskje etter nettopp en slik flott person som deg?

Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett
Foto: Copyright Morten Pettersen

Forelskelsens rus er for noen den aller beste, kanskje det er derfor det er så smertefullt å ha kjærlighetssorg. Å ha suksess i samlivet med en partner er knallhardt arbeid. Fra begge.

Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett

– Uansett hvordan du velger å leve ditt liv som singel eller i et forhold så bør du kanskje legge deg på minnet at du ikke er ung for alltid. Det kommer dager der du kanskje trenger å bli elsket, forstått og bli sett av noen som bryr seg.

Et tilfeldig møte for tilfeldig sex etter en fest på byen har kanskje sin sjarm en gang i blant, bare for å få vite at man har draget, men det gir ikke grunnlag for så mye mer.

Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet.

Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Mulig det er en patetisk floskel som er brukt av for mange for ofte for lenge. Men det skrives nå her allikevel av den enkle grunn at det er helt sant. Størst av alt er kjærligheten.

Du burde prøve det du også, det er så fint og kan anbefales på det sterkeste. Det er en der ute i verden for deg også. Garantert.

Livet er for kort til å være ensom.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vold i Norge- Flere drap enn på mange år

Sett i sammenheng med andre land, har vi langt mindre kriminalitet i Norge enn andre steder. Allikevel peker trenden i...

Eventyret om Askeladden Solskjær fortsetter- nå er han Premier League manager

Kristiansunderen Ole Gunnar Solskjær var så god som barn at han ble tatt med i troppen til Clausenengas guttelag før...

Lukk