Uansett hvilken smerte man opplever i livet, enten psykisk eller fysisk så er kjærlighetssorg den verste for mange. Man kan faktisk bli fysisk syk av det og det kan gå så langt at man ikke ønsker å leve lengre. 

Har man funnet sitt livs kjærlighet, og man får en bekreftelse på at man blir elsket så er det lett å forstå når det kommer en beskjed fra den ene parten at det ikke er noe mer gnist. Og man ser plutselig for seg sin kjære med en annen partner.

Utelukkende smertefullt.

– Det er ikke lett å tenke rasjonelle tanker når kjærlighetssorgen herjer i kroppen. Og det er mager trøst at venner og familie sier: “Dette kommer du over. Det er flere skjær i sjøen, det er den andres tap, du finner en annen innen kort tid”. Alt du egentlig ikke ønsker å høre blir sagt, i beste mening.

Men den som sørger vil egentlig bare en ting, og det er å være sammen med den man har mistet fordi man savner, lengter, og gråter.

 

  Foto: CopyrightVidarKolstad.jpg

 

For å komme seg videre i livet så man ta grep, og si til seg selv: ” Jeg fortjener bedre”. Du har det vondt i lang tid, men vokser mentalt på å få deg en på trynet. Det er stor sjanse for at det ikke blir like smertefullt som første gang. Om det skulle skje igjen.

Begynn på nytt med å bryt opp i gamle rutiner, kjøp deg et par nye antrekk, tren hardt flere ganger i uken og gå ut og treff venner. Og ikke minst, etter stund er det viktig at du slutter å synes synd på deg selv.

Et moderne forhold gir absolutt ingen garantier for noe som helst. Mange går fra hverandre langt lettere nå enn for noen ti-år siden. Et forhold er et samarbeidsprosjekt som må smøres kontinuerlig for å fungere.

Å finne lykken med en kjæreste er det beste som finnes, da er det naturlig at det er vondt når det tar slutt.

Noen velger å være alene, andre ønsker å ha en partner å dele livet med.

Det er noen der ute for alle.

Og om du leter finner du sikkert den som vil ha deg. hele og bare deg.

Jeg mener det er best å være to.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tiden- viktigere for mennesker enn noen gang

Tiden går ustanselig.  Og for mange så går den tilsynelatende raskere og raskere for hver dag som går. Et minutt er 60 sekunder,...

Lukk