Krasje bilen i desember? Tenk alt du skal gjøre i årets siste måned, tenk hvor lite hensiktsmessig det er å ha bilen på verkstedet, når du trenger bilen hver dag gjennom hele desember.

Dessverre viser statistikken at mange av oss skal bulke, krasje og smadre bilen – når vi behover den som mest. Hva kan du gjøre for å unngå det? La kona kjøre i stedet? Mulig det kan være smart, men den diskusjonen tar vi en annen gang.

Du bør selvsagt kjøre minst mulig, rett og slett la bilen stå, for å unngå å kræsje bilen, særlig i desember?

Lest? Sparer du egentlig penger i Black November?

Men hvordan skal du klare å komme i mål til jul, tenker du sikkert, uten bil, på kaldt vinterføre? Bussen verken kommer eller går der du bor, kollektivtilbudet er like ræva i store deler av landet. Flyene er innstilt og forsinket, og de som endelig flyr er så smekk fulle av kjøpekåte nordmenn, at det blir ubehagelig for de fleste. 

Togene gidder vi ikke engang komme innpå, når gikk forresten et tok i rute i dette landet?

Krasje bilen i desember?


For å unngå å krasje bilen i desember, kan du  helle noe rødt i glasset, sette deg til rette, logge deg på nettet og tar julehandelen her eller der – alt etter som. World. Wide Web, er faktisk alt du trenger. Fordi per desember 2018, finner du absolutt alt du trenger, inklusiv mat og drikke. I tillegg får du alt kjørt til døra. 

Du kan i realiteten forberede jula i pysjen, med bilen i trygt i garasjen, med bilder på netthinna og i nyhetsbilde av hesblesende nordmenn, stresse rundt i overfylte handlesenter med «Driving Home From Christmas, litt for høyt fra høytaleranlegget, musikk som åpenbart ikke bør spilles før helt oppi jula. Da kan du prise deg lykkelig over, at du slipper å kjøre hjem til jul.  

Lest? Bedre privatøkonomi?

Omsetningen i julemåneden, fra styrtrike nordmenn, vil slå alle rekorder og nå kvalmende 60 milliarder kroner – bare i desember, brukt på julegaver, mat, alkohol og annet julete stæsj. Nordmenn bruker flere millioner kroner per jul, bare på julepapir.

Men når alt kommer til stykke, vil vi så gjerne gjøre det hyggelig for barna, for de som betyr mest, for de aller nærmeste. Vi unnskylder oss med at det er bare jul én gang i året (for en patetisk påstand og unnskyldning) så la oss bruke litt ekstra på julegaver i år, og på mat, og på brennevin, og på klær til oss selv, og til pynt i huset. Og så videre.

Trøste deg med at du ikke behøver å stresse på deg hjerteinfarkt, skli og brekke lårhalsen på speilblanke fortau, du trenger heller ikke tømme lommeboka og svi av kredittkortet på ditt lokale kjøpesenter, for nå behøver du ikke forlate huset.

Du kan lett tømme kontoen, kjøpe deg til fant og gå personlig konkurs – helt på egenhånd, hjemmefra, fra din egen PC. Netthandelen gjør livet enklere og du slipper å krasje bilen i desember. 

Er det ikke herlig?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Begjær behøver ikke være kjønnsbestemt …

Begjær behøver ikke være kjønnsbestemt. Kvinner og menn kan kjenne på tenning som ikke angår dere faktiske legning, men kun...

Sparer du egentlig penger i Black November?

Sparer du egentlig penger i Black November? Sannsynligvis gjør du det, og du kan faktisk spare mye penger også, men...

Lukk