-Studenten Anastasia Steele var våt allerede i det øyeblikket hun håndhilste på Christian Grey. Denne flotte, høye og mørke mannen som skulle forandre livet hennes fra denne dagen. En mann som skulle gi henne de deiligste orgasmer på de merkeligste steder .

En mann så sexy, så ung og magisk.

Da hun møtte han første gang hadde han går dress, hvit skjorte og sort slips. Han var mystisk, med et helt spesielt blikk og han hadde det hviteste smilet man kan tenke seg. En suksessfull forretningsmann med mer enn 40.000 ansatte, og ikke fylte 30 år, hvorfor har han så sterkt innvirkning på Anastasia?

Sannsynligvis fordi makt tenner kvinner.

Kvinner blir kåte og våte av makt- han får gjøre hva som helst med henne...

Christian Grey er muligens kvinnens våte drøm, i hvert fall hvis man skal tro suksessen til forfatter E.L.James i serien «50 shades of Grey». Bøker som ligger på «alle» nordmenns nattbord for tiden. I oktober kommer bok tre.

Hva er det som gjør at så sterke bøker med ren pornografisk tekst selger så godt over alt?

Er det et grunnleggende behov for folk å lese om hvordan andre gjør det, eller er det massesuggesjon som får så mange til å løpe å kjøpe disse bøkene?

Kvinner blir kåte og våte av makt- han får gjøre hva som helst med henne…

Det er ingen hemmelighet at sex selger, men dette er ikke bare sex. Det er BDSM, tvang trekant-sex og vold. Hva som skjer i de tusen hjem kan man bare tenke seg, men salget av effekter knyttet til bokserien selger også meget godt.

Håndjern, tau, pisk, penis-ringer m.m selges i hopetall, utelukkende pga bøkenes suksess. Dette er så kalt spinn-off produkter som kommer i kjølevannet av at mange ønsker å leve ut noe av det de har blitt betatt av i fra bøkene.

Både kvinner og menn leser serien, kvinner fordi de er nysgjerrig på genren, menn fordi de vil vite hva det er som fascinerer kvinner så voldsomt med disse bøkene. Vi mennesker er nysgjerrig av natur.

Noen kvinner og kanskje noen menn vil tenne på innholdet i disse bøkene, men det vil de neppe innrømme for seg selv en gang.

– Finner vi noe nytt som kanskje kan tenne oss, eller som er en ny erfaring som kan endre våre egne litt kjedelige liv, så kan det være nok til at vi velger å kjøpe produktet. Spesielt hvis vi har venner eller kolleger som snakker varmt om det og som har egne erfaringer. Det alene kan være helt avgjørende for at du også bruker penger på det.

Nordmenn er ikke mer frigjorte enn at de velger å legge bokens forside ned på disken når de skal kjøpe boken.

Suksessen er uvirkelig, 70 millioner bøker på verdensbasis, og har nå et totalopplag på 410 000 eksemplarer bare i Norge.

Hvor mange par som har fått nye ideer på å tvilferdstille sin partner kan man bare tenke seg.

Nevnte jeg at bok nr tre kommer i oktober?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Eventyr og fiction film og serier mer populær enn noen gang

"Hobbiten", "Game of Thrones" og "Ringenes Herre". For de litt yngre, Harry Potter, "Narnia" og gjerne "Julekongen" vi ble kjent...

Nordmenn har bare engelskmenn bak seg på latest listen

Ifølge undersøkelser er det bare øldrikkende briter som er latere og fetere enn oss nordmenn i Europa. Det er en...

Lukk