Boken “Hemmelige Rom” handler om kvinners seksuelle fantasier, og et forsøk på å forklare hvorfor kvinner har nettopp slike fantasier. En bok du bør lese enten du selv er mindre opptatt av seksuelle fantasier, eller bruker fantasier når du selv er seksuell aktiv. Du lærer garanter noe uansett.

Man tror det ikke før man leser det. Men kvinners våteste fantasier kan overgå alle grenser- Og hva kan man bruke den informasjonen til? Å få vite mye om kvinners innerste tanker, fantasier og våte drømmer?

Noen kvinner fantaserer faktisk om alt fra dyresex til gruppevoldtekt og jo grovere jo bedre- Også kvinners kåthet under graviditet kommer tydelig fram i boken. Det onaneres fra morgen til kveld, med eller uten partner.

Det er selvsagt langt fra fantasi til virkelighet. Men kan disse fantasiene være et rop om oppmerksomhet, spenning og lyster som de egentlig har undertrykt hele livet?

Her er noen utdrag: Når feks. eiendomsmegleren du snakker med på telefon akkurat nå kommer fra toalettet der hun har onanert, mens hun fantaserte om å bli voldtatt- kvinner kan bli så kåte av fantasier at de må gjøre noe med det i løpet av arbeidsdagen.

Kvinners sterke ønske om å prøve ut drømmen om jente-sex kommer tydelig fram.

– Eller husmoren som lar husets kjæledegge få utfolde seg under skjørtene til mor, Eller kvinner som ønsker at alle kroppsvæsker skal renne på henne fra alle menn som begjærer henne. Sterke saker som sagt, men ført i pennen av forfatteren direkte fra norske kvinners fri fantasi. Det er både flott og litt overraskende.

Det er en myte at menn stortsett går rundt og er kåte hele døgnet. Og det er det ingen som er, ei heller kvinner. Men det som slår meg når jeg leser boken til psykologen, er at kvinner har en voldsom fantasi. Og det kommer tydelig fram at det aller helst skal være rått og brutalt-

Fantasi om voldtekt er på topplisten. Hvorfor det?

Er det mangel på spenning i livet for øvrig som gir utløp i så “friske” fantasier?

At noen kvinner fantaserer om dyresex er selvsagt veldig overraskende. Lesbisk- sex forventet kanskje?

Noen har fetisjer som lakk, lær, tissing, BDSM, spanking osv. Men er det så vanlig?

– Kvinner har en langt mer frigjort seksualitet,men det er liksom et meget tabubelagt emne å snakke om fortsatt. Boken til Spitznogle er med på å hjelpe kvinnene å sette ord på fantasi og følelser, og derfor er del like mye en bok for menn, som andre kvinner.

Jeg mener det er helt på sin plass at det kommer en slik bok som kan kartlegge kvinners tanker og fantasier rundt et tema som ofte handler om at menn går med erigert penis gjennom mesteparten av dagen- En myte selvsagt.

Jeg vil takke Kristin Spitznogle for en bok som kanskje tillater mer fantasi i soverommet, og at det blir mer godtatt at også kvinner fantaserer, vel så mye som gutter og menn….

Du finner “Hemmelige Rom” i de fleste bok-utsalg. Cappelen Damm er utgiver.

Er det en bok du bør lese i løpet av sommeren så er det denne!

Hva fantaserer du om?

 

http://www.spitznogle.no/

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
LIVE bilder av moder Jord

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ScNJ74SkPE[/youtube]   Endelig skal det være mulig å kunne få live-bilder direkte fra verdensrommet. Hva blir det neste?...

Lukk