Livet på vent – eller klar for å møte den rette? Er du ensom er det fordi du savner en partner, er du trist er det fordi du spiser alene, legger deg alene og våkner alene. Engstelig er du fordi framtiden som singel og alene slett ikke ser bra ut, løsningen sier seg selv.

Du trenger en kjæreste!

– Også du da som er både, pen, vakker sexy og klok, burde slett ikke være alene, men leve i et fargerikt forhold med masse latter, gode venner, herlige gjester, masse musikk god mat og bare glede. Hver dag. Er det ikke det du fortjener? Selvsagt fortjener du det aller beste, det skulle bare mangle du er nemlig unik.

Det finnes som kjent kun en av nettopp deg, og det er en der ute for deg også. Garantert! Kom igjen, dette kan du klare. Forelskelsens rus ligger der som en tykk tåke, du må bare vite at den er der. For deg. Trekk pusten og kjenn etter.

Du trodde kanskje du hadde god tid?

Vel, det kommer an på hvor du skal, hvilke planer du har for ditt liv og hvem du ønsker å dele det med. Å finne den rette kan ta et sekund, en dag, en uke en måned eller et år, eller kanskje to.

Livet på vent – eller klar for å møte den rette?

Setter du livet i perspektiv, ser du hvor travelt du faktisk har det. Er du heldig, lever du i Norge som kvinne til du er 84 år i gjennomsnitt. Er du mann, elver du et par år kortere, om du er heldig blir du så gammel, de fleste dør tidligere.

Hvorfor skal du ikke heller bare tenke på deg selv og ditt liv, der du er helt fri uten ansvar for noe som helst. Er ikke det det perfekte liv? Der du kan styre alt fra morgen til kveld, inklusiv din privat-økonomi, dine måltid, dine reiser og dine egne ferie-destinasjoner?

For noen er det et bevisst valg å leve alene uten partner, av ulike årsaker, blant mange av de nevnte.

De aller fleste velger dog å finne en livsledsager å dele livet med. En å se dager som kommer og går sammen med, en å legge seg og våkne sammen med. En som elsker deg, med alle de skavanker du har og din illeluktende ånde, hver morgen.

Tenk så vidunderlig, å leve et liv parallelt med en annen. I samme hus, samtidig i livet og til felles glede.

Man vet ikke hvordan livet utarter seg fra dag til dag, det man vet med sikkerhet er man blir født, vi lever og vi dør. I mens skal vi leve dette livet, hver dag og hver natt. Om du velger å være alene, ensom eller i et forhold er helt opp til deg selv.

Mulighetene ligger foran deg. Det er faktisk helt opp til deg selv. Finn den rette i dag, og la dette være din aller siste dag som engstelig, trist og ensom. Du fortjener så veldig mye mer enn som så!

Trenger du hjelp på veien? Da er det bare å spørre i vei!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brendan Rodgers ferdig i Liverpool – bekreftet!

Liverpool sack manager Brendan Rodgers with immediate effect. Full story: http://t.co/YpUTUBopVQ #LFC pic.twitter.com/g8lKSEXdO4 — BBC Sport (@BBCSport) October 4, 2015...

Lukk