Hvor langt skal man gå på første date? Må man ikke kline litt for å vite om det er noe kjemi det er vits i å jobbe videre på. Stemmer ikke kysset så kan det vel umulig bli bra?

Det deiligste av alle minner er det første kysset fra den du elsker.

Går man for langt og tar skrittet helt ut, så kan man kanskje oppfattes som billig, det er negativt for begge. Venter man for lenge kan man kanskje oppfattes som prippen, det er heller ikke bra. Klarer man å være seg selv og i tillegg følge hjertet sitt, så går det ofte bra.

En bedriten klisjé, men akk så korrekt.

Kysset, det lepper møter lepper og hjertet slår raskere. Blodet fosser i årene og tunge møter tunge.  Hendene blir klamme og dere får roser i kinnene. Det er magisk, ømt og spennende. Dere vil ha mer av hverandre.

Om du klarer å være så lik som mulig den du er til daglig, og i tillegg være ærlig med den du møter, slipper du kaste bort tid på de dårlige krysserne. Tid er som kjent penger, kast ikke bort din dyrebare tid på de som ikke kan kysse. Eller de du ikke har den rette kjemien med.

– Selvsagt kan mennesker endre seg, men førsteinntrykket, den magiske første daten og det første kysset kan aldri reverseres eller bli bra igjen. Forelskelsens rus er så sterk at du merker den i det samme øyeblikket du er det. Forelsket. Den gir deg lov til å å ha kunstige forhåpninger om tidene som kommer.

Om den første daten fører til et langvarig forhold der dere to til og med rekker å få både barn og barnebarn sammen, da er det første kysset en felles skatt dere tar med dere på livets vei.

Bare vær helt sikker på at kysset sitter. Det aller første er kanskje det viktigste.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli voldtatt verbalt av blogg-mobber

De lærde advokatene Carl Bore på mobberens side, og Johan Christian Elden (46) på Tone Damlis side krangler så busta fyker...

Justin Biebers ny flamme heter Ella…

Justin Biebers ny flamme heter Ella. Justin Bieber (19), verdens største artist har fått seg ny dame. Det er den...

Lukk