På Internett finner man som kjent det meste, og det som er mest «in» i tiden er å lete og å finne seg en partner på nettet. Match.no, Sukker.no, Cupido.no, og helt sikkert et helt kobbel med andre mer eller mindre seriøse nettsider er ute etter å tjene penger på din desperasjon.  Etter å bli kjent, finne  en kjæreste eller bare en bekreftelse på egen identitet

Til og med på Facebook er det rom for å finne seg en kjæreste.

Mange spør seg sikkert hvordan fikk man seg kjæreste før i tiden?

Før det revolusjonerende World. Wide. Web. endelig ble en realitet en gang på åttitallet.

Man skrev brev til hverandre. For hånd. Snakket i telefon. På fest, offentlig eller privat. Man gikk på date, ble forelsket og stiftet bo. Akkurat som nå.

– Men nå går alt så betydelig raskere. På de nevne nettsider lager man seg en profil, aller helst med bilde så man vet hvem man kan forholde seg til i havet av forskjellige profiler, på alle de forskjellige nettsider som florer på nett.

– Siste mote er å legge ved bilder av seg selv, i profilen, på bloggen eller via Instagram. En nettside for alle med tilgang til nett, der du lett kan spre dine egne bilder på egen profil. Noen velger å strekke seg langt for å finne en partner, da tror noen at det hjelper å kaste klærne.

«Naking»- den nye trenden på nettet Foto: Nordlys.no

– Kan hende det stemmer også. I det hele tatt så er det veldig «in» i tiden å kaste klærne. Nakenhet har slått til som aldri før. Farsotten «planking» er blitt avløst av «naking«. Folk kler av seg i gudsfrie natur, tar bildet og legger det ut på nettet.

Man skulle tro at mange er i desperat behov for bekreftelse.

– Smellvakre Frøydis Laxaa la ut bilde av seg selv og sine to venninner på toppen av et fjell på Senja og vips så ble bildet (fantastisk flott forøvrig) publisert i alle landets aviser. Som en 19 år gammel student var unge Laxaa ute etter student-hybel i Tromsø.

Sjansen er direkte overhengende for at Frøydis har fått et sted å bo under studenttiden, takket være bildet fra Senja.

En ny trend i tiden er legge ved et heldig bilde av seg selv ved annonse om søk av bolig. De som har et bedre utseende en oss andre vil automatisk ha en større fordel med å skaffe denne bolig.

Er ikke det et paradoks i seg selv, at de vakreste skal få enda fler fordeler enn oss normale?

– De 50 mest leste bloggene i Norge drives av de 50 best mest sexy jentene i landet, det er nettopp derfor de er på toppen. Fordi mange liker å se unge og vakre mennesker. Kanskje sett bort i fra Gunnar Stavrum og Elin Ørjasæter som «bare» er glitrende journalister med et normalt utseendet og mange lesere.

– Vakre mennesker er jo det flotteste som finnes, men skal vi ikke stikke finger´n i jorda et øyeblikk og se realitetene i hvitøyet. Hvordan vil samfunnet vårt se ut om 30-40 år om det er bare de vellykkede og vakre som har kropp til å legge ut på «Instagram» som skal få lov til å vise seg fram?

Når det er sagt så er heldigvis det å være vakker så ymse.

Hilde fra «Charter-feber» på TV3 er kanskje det herligste menneske som går i to sko. Hun ler, byr på seg selv. Frodig og vakker som få.

Truls Svendsen, Norges morsomste mann er vel heller ikke noe fruktfat, men du verden for en sjarm, for en innlevelse og humør. Helt sikker vakker i noens øyne.

– Mitt poeng er at man skal være litt på vakt for å ikke velge den mest billedskjønne arbeidstakeren hver gang vi trenger arbeidskraft. La kunnskapene og arbeidsmoralen stikke dypere enn lysten til å få en potensiell kline-partner på julebordet.

Noen velger å legge ut bare ansiktet, andre ønsker å vise mer. Blir du mer interessert i en potensiell partner om du får se «alt»?

– Bør det ikke være en grense for hvor langt man skal være villig til å gå for å få oppmerksomhet eller en kjæreste? Virker det ikke mot sin hensikt å vise for en hel verden at man er mer eller mindre desperat?

– Den gang jeg søkte etter partner skjedde det faktisk på nett. Nettby.no var det noe som het den gang. Heldig som var traff jeg min klippe, min elskede og beste venn på dette håpløse nettstedet som nå er historie.

Så vidt jeg kan huske var vi begge påkledd, på samtlige bilder på Nettby.no Allikevel ble det hel-klaff.

 

 

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Navnene til de siktede i Sigrid-saken florerer på sosiale medier

Vi har så vidt rukket å puste litt etter terroren 22. juli før vi får en ny grusom og ondskapsfull...

Fredrik Skavlan er tilbake med sesong nr 8!

Nordens ukronede talk-show vert Fredrik Skavlan er endelig tilbake i beste sendetid, og som en av fler gullbarrer i NRKs gullrekke.  Hos...

Lukk