Salget av forskjellige sex-leketøy går rett til værs, og det er salget av artikler til selvsikre menn som vet hva de vil ha som øker mest.

For bare få år siden var det utenkelig at menn skulle kjøpe noe som kunne gjøre det enklere og bedre å oppnå orgasme. Tidene forandrer seg som kjent, til det bedre i dette tilfellet vil mange si.

– Flere og flere herreprodukter har funnet veien til et økende antall butikker. Eksponeringen alene har bidratt til å gi herreproduktene en bredere aksept og gjort det lettere for menn å finne noe de liker og eller tør å prøve.

Kun i de største byene finnes det utsalgssteder for produkter til han og henne, men de siste 6-8 årene har Ola og Kari Nordmann funnet veien til nettbutikkene. Der flommer det over av alt man kan tenke seg.

Fra kostymer, til anal-kuler, kjempe dildoer, små hissige vibratorer til mannens meget populære anale gleder. Du finner garantert noe for din egen smak på f.eks på Erotikknett.no

ANAL GLEDE ER TABU

– Baken vår har med seg så mye kulturell bagasje og de fleste av oss er lært opp til at alt som har med baken vår å gjøre er skittent. Men dersom du og din partner kan snakke åpent om sex, ikke glem å snakke litt om bak-delene deres også.

Er du usikker på om partneren din er nysgjerrig på analsex, så er god kommunikasjon viktig også rundt dette tabubelagte tema.


  

Nr 005020 Aneros MGX

 Den mest solgte Aneros pluggen egner seg for alle nivåer fra nybegynner til erfaren.

Hvorfor butt-plugg for menn?
Bortsett fra det innlysende at det er en enorm kilde til nytelse.
Den gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere orgasme som også varer lengre.

Mange menn opplever at penis overhodet ikke trenger stimulering for å oppnå orgasme.

Analsex er likevel opphissende for mange. Noen menn kan like tanken på at det er trangere der bak, noe som gir et større press rundt penis, mens noen kvinner kan tenne på ideen om å bli fylt opp, eller fylt flere steder samtidig.

Analsex-tilhengere beskriver orgasmene de får ved analsex som utenomjordiske, som noe helt annet og langt sterkere enn tidligere erfaringer. Dette gjelder både kvinner og menn.

Man må ta skrittet fram og tørre å prøve ut nye erfaringer for å se om dette kan være noe deg. En dag uten en skikkelig orgasme er sjeldent en god dag.

Det er grunn til å tro at 2012 er det beste salgsåret noen gang mht sex-relaterte produkter fra nett og butikk.

Bestill med det samme du også, utsetter du det, så blir det ikke gjort.

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du reiseplaner for juleferien? Det er enda ikke for sent!

Jula nærmer seg med stormskritt og om du enda ikke har lagt noen planer i de kommende fridagen så kan...

Lukk