Modne kvinner tenner unge menn. Voksne kvinner med erfaring vet hvordan menn i alle aldre tenker. Og hva som skal til for å få de til å skjønne hvordan hun vil ha det.

For yngre menn som møter modne damer er det en vinn, vinn situasjon. Hun får pikk, han får velte seg i modne kåte kvinners former og han kan få så mye og ofte han vil. Modne kvinner tenner unge menn, slik at de heller vil date moren til kvinner på sin egen alder. Noe å tenke over.

Lest? Tenåringsmødre tenner unge menn!  

En yngre kvinne vil nok ikke holde på lengre enn nødvendig da hun har langt viktigere ting å gjøre, f.eks speile seg. Eller dra på shopping med venninner. Enn å være tilgjengelig for en jevnaldrende partner.

Norske husmødre

Norske husmødre kjøper sex i utlandet som aldri før, nettopp fordi de endelig har sjansen til å leve ut sine egne fantasier og drømmer. Mange har levd et hektisk liv med mann og barn, når hun endelig har tid for seg selv, så velger hun sex-ferie i Afrika eksempelvis.

– Norske kvinner som  velger å kjøpe sex i andre deler av verden, velger å ikke å kalle seg horekunder, men det er det de er. Norske modne kvinner som velger å reise til Afrika for å leve ut sine våte drømmer og få sex de bare tidligere har drømt om, betaler ofte mye penger for å få det som de vil.

Modne kvinner tenner unge menn …

Modne kvinner tenner unge menn ...

Norske kvinner fra 50 år og oppover har aldri vært bedre “rustet” til å finne unge beilere som tenner på modne  kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er “omvendt”, altså en eldre kvinne som er sammen med en yngre mann.

Er det ikke flott? Selvsagt er det nettopp det. Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv.

Modne kvinner

Modne kvinner jakter ofte etter det spesifikke, det betyr at de reiser gjerne halve kloden for å få det. Single kvinner som lever sin andre ungdom vil ha det de har drømt om i et langt liv, i et kjedelig ekteskap. Når hun endelig er fri fra mann og barn så går hun etter drømmen. for mange er det å velte seg i menn.

Lest? Relasjoner– motsetninger tiltrekker hverandre … 

Uansett hvilken aldersgruppe som tiltrekker deg av det motsatte. Eller kanskje samme kjønn – haster det med å finne en å dele høsten med. Tenk så nitrist å komme hjem til tomt hus hver eneste dag, og særlig i mørketiden kan det være vanskelig for mange. Trøsten for de fleste må være at det finnes alltids en der ute. En helt spesiell person som kan være den rett – for deg.

Bruk tiden godt fram de neste ukene, så kan du være den heldige å finne deg en kjæreste – før jul.

Hvordan du setter opp en vellykket profil på en passende nett-datingside, finner du selvsagt her, på Vargas12.com.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mat, mat, mat, denne herlige maten!

Mat, mat, mat, denne herlige maten! Uten mat og drikke, blir man både sulten og syk, etterhvert. Så kall det...

Lukk