Motivasjon for trening! Trenger du det? Du skulle ha vært på trening både for tre dager siden, i dag og til helgen, men motivasjonen er ikke helt på topp. Hva gjør du da?

Lar være, finner på en unnskyldning om for lite tid – eller setter du deg hårete mål som får deg opp og fram og til trening?

Positive tanker har stor kraft

Som vi har vært inne på en rekke ganger på denne bloggen. De største utfordringer i livet er det dine tanker som setter en begrensing for. Lærer du deg å tenke mer strukturert og på en annen måte enn i dag, vil du raskt se endringer.

Det er lett å bruke floskelen: «Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid», men den har også noe for seg.

Du skal nemlig tenke deg sterkere, raskere, smidigere og bedre enn de fleste andre. Ikke nødvendigvis for å bli best, men for å bli den aller beste utgaven av deg selv. Er det ikke det et godt utgangspunkt for å lykkes?

Både med jobb, privatliv og komme seg ut for å trene? Vi mener det og vi mener det kan hjelpe deg.

De vinnerne du vet om, de som er best på sitt felt eller sin gren har jobbet lenge med å nå sine mål.

Ingenting kommer av seg selv. Utfordringen for de fleste er å ikke gi opp, ha positiv innstilling til de vanskeligste hindrene, ha en genuin tro på at du skal lykkes.

Du blir hva du spiser

Det meste sitter mellom ørene, du skal hele veien tenke på de riktige oppgavene og løse en etter ene. Tenker du at dette blir for vanskelig, du lykkes ikke, så kan det fort være nettopp det som skjer.

Motivasjon for trening!

Er du allerede en grinete, negativ vriompeis er det mye som taler for at du ikke blir så gammel som du gjerne skulle ønske. Mest for de at du har gjort det til en uvane å se problemer framfor utfordringer som faktisk kan løses. 

 Ingen dør av å eldes, men jo eldre du blir, jo mer utsatt blir du for sykdom. Som regel er det én eller flere sykdomstilstander som gjør at du til slutt dør. Slik er livet for oss alle.

Skal du bli gammel og klok, bør du tenke på to ting på veien. Hva du spiser og hvor mye du beveger deg, har nemlig en direkte påvirkning på din dødsdag.

Selvsagt kan du og jeg dø av andre ting underveis, men er vi heldige og blir gamle, vil hvordan vi har levd være med på fasitsvaret når vår tid kommer.

Spiser du klokt og riktig over tid, trener regelmessig og avstår fra alkohol og nikotinholdige substanser, vil du ha gode odds. Kjedelig, men sant. Dessverre.

Tren allsidig og bytt ofte gren

Hva du liker å gjøre hva trening angår, skal du gjøre ofte. Om svette treningslokaler byr deg mot, bør du aldri gå dit. Liker du å svømme så svøm. Liker du å padle så invester i en kano.

Er fjellklatring i din gate, så kjøp et solid tau og håpe på at det holder deg. Poenget er; du skal bruke tid på det du liker å gjøre av alle fysiske aktiviteter, stryk alt du ikke liker.

Det høres kanskje enkelt ut, men det virker faktisk. Du vil heller glede deg til å trene fordi du gjøre noe du ser fram til, i stedet for å grue deg til å løpe seks kilometer på den samme tredemølla du har løpt på annenhver dag i tre år.

Setter du opp en ukeplan, med positive aktiviteter som du vet du ser fram til å drive med, ber med deg en positiv og treningsvillig venn eller venninne, kan neste trening bli en fest.

Setter du deg delmål, har en stayer og treningsdisiplin av en annen verden og tenker positive tanker på veien, vil du allikevel kunne mislykkes. Du må bare sette fokuset p hva treningen gir deg, utenom bedre helse og et lengre liv.

En livstilsendring er det som må til. Du må spise riktigere enn før og opprettholde stor aktivitet og variert trening du liker å drive med. Da er det håp.

Husk også hvor viktige det er med ekte og god belønning. Elsker du f.eks softis, skal du unne deg én etter en uke med vellykket trening. Velfortjent.

Da blir du god, du blir en deilig utgave av deg selv, og du skal ikke se bort i fra at du blir fornøyd med resultatet også.

– Trener du regelmessig, har et aktiv yrkesliv og er positiv til sinns, er sjansene store for at du unngår alvorlig sykdom og avkortet livsløp.

Ikke la negative tanker og destruktive omgivelser ødelegge for din unike muligheter til å lykkes.

Den berømte dørstokkmila er et tilbakelagt stadium for din del.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Leicester – av alle i Premier League, har vunnet hele dritten!

Fantastiske Leicester er seriemester i Premier League, to runder før serieslutt. Den aller største overraskelse i engelsk fotball, i følge...

Vær – endelig en smak av sommer!

Vær - endelig en smak av sommer! Du husker det så godt. I fjor sommer, det grønne gresset og de...

Lukk