Når den du elsker går. Dere hadde aldri hatt noen skikkelig kjæreste før. Dere var den første for hverandre. Alltid for hverandre.

Dere la langsiktige planer sammen. Så endret alt seg. På et døgn gikk du fra å være lykkelig til å ville dø av sorg og lengsel.

Bruddet, det smertefulle bruddet. Dere hadde planlagt alt til minste detalj, han hadde fridd og du hadde svart ja, alt var så fint.

Helt til det smertefulle, sjokkerende og voldsomme bruddet – som snudde opp ned på alt. Som stoppet opp livet. Bruddet som føles som om sjelen bli revet ut av kroppen.

Du føler bare sorg, redsel og usikkerhet.

Du sitter alene og kjenner på savnet. Savnet etter det som skulle bli din for alltid. Du kjenner lukten hennes i pleddet, du tror kanskje du aldri kommer over henne, du er redd og alene og tror du skal dø.

– Han hadde det smilet og de øynene som smeltet hjertet ditt. Du tørker de salte tårene, du vet ikke om han kanskje har funnet en annen. Du savner han så inderlig, du ser han for deg i det du på ny prøver å sovne. Alene og redd.

Dere var så forelsket, og det skulle bli dere for evig. Så kom Bruddet. Tungt og vanskelig- en vegg forsvant plutselig i livet. Hvordan kan man takle å ikke få se den viktigste personen i livet ditt?

Eller enda verre, se ditt livs kjærlighet lykkelig med en annen.

Du får en telefon. Det er hun. «Jeg må komme innom en dag om det passer, jeg skal hente noe også»

«Ja klart, bare kom du.»

Når den du elsker går…

Hjertet ditt slo raskere, du ble våt i hendene, redd og nervøs for å se henne, samtidig litt spent og urolig. Hva vil hun egentlig?

Ti minutter senere hørte du henne komme. «Hei, kom inn.»

«Jeg skal bare hente litt klær, går det bra med deg?», spør hun. Du ser på henne, hun ser på deg, hun er vakrere enn noen gang. Hun smiler. Det smilet som du falt så veldig for den første gangen, den gangen dere ble sammen.

«Nei, jeg har det ikke bra.» Tårene triller. «Kom hit, gi meg en klem, jeg trenger det så sårt nå. Hver så snill.»  Hun kysser dine salte tårer, du ser på henne og klemmer henne.

– Hun er usikker på om hun skal si det nå. Hun synes synd på ham, hun kan se smerten i de tårefylte øynene hans. Du sier det- du kan ikke la være, du elsker ham fortsatt for mye til å tåle å se hans smerte.

«Jeg har det ikke bra jeg heller, jeg elsker deg så inderlig og har savnet deg siden vi gikk fra hverandre.» Hold rundt meg,vær så snill, hold meg hardt min elskede.»

– Noen ganger er ikke et brudd den riktige utveien til alle problemer, tenk over hva du har- ikke hva du kan få. Gjør det du kan for at din kjæreste trives sammen med deg. En gammel og kjedelig floskel sier at man ikke skal ta hverandre for gitt.

Et vellykket forhold er en hard jobb. Se på det som en investering inn i framtiden, elsk hverandre hver eneste dag, gi komplimenter, vær raus og klok. Ikke start en krangel om bagateller.

Si de viktige ordene, men sørg for at du mener det hver eneste gang. Si, Jeg elsker deg!

Noen velger å leve alene, andre trenger en partner, en elsker og kjæreste i en og samme person. En som er der. Uansett.

Ta vare på din elskede skatt, før det er for sent …

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig moral gir dårlig økonomi!

Dårlig moral gir dårlig økonomi! Nordmenn er verst i klassen, når det kommer til å gjøre opp for seg og...

Sosiale medier- styres du av internett?

Sosiale medier- styres du av internett? Du er ikke alene, om du er en av de som alltid må sjekke...

Lukk