Nordens største blogger vil ha sex med hvem hun vil. Det tradisjonelle parforholdet, mann og kvinne, leve sammen til døden skiller oss ad, er på vei åt skogen. Har man selvtillit nok, går man for den som frister mest. Er det noe Isabella har nok av er det selvtillit.

Stadig flere nordmenn og svensker ønsker mer tid til eget liv og egne interesser, både privat og profesjonelt.

Den svenske rikskjendisen er Nordens største blogger, Isabella Löwengrip (27), som mange kjenner som «Blondinbella», skriver i et innlegg på den populære bloggen sin, at livet hennes ikke har rom for andres kontroll.

Etter å ha fått to barn med sin tidligere ektemann, Odd Spångberg, har forretningskvinnen, bloggeren og forfatteren Löwengrip valgt å være åpen om sitt liv. Hun skriver i blogginnlegget at hun ønsker å være sammen med andre, når det passer henne, uten å være låst i et forhold.

Nordens største blogger vil ha sex med hvem hun vil.

«Blondinbella» påstår videre at man kan være fri og i forhold hvor man ikke tvinges til å være sammen døgnet rundt, spise alle måltider sammen og styre hverandres liv. Men gi hverandre frihet under ansvar, og leve hvert sitt selvstendige liv, derfor ønsker Löwengrip å være fri og singel, til en person som aksepterer disse ønskene krysser hennes vei.

Men nå trives hun aller best alene som singel.

Nordens største blogger vil ha sex med hvem hun vil
Foto: Isabella Löwengrip

Det kommer ikke fram av artikkelen at vedkommende må være en mann, ei heller om det kan være en kvinne. «Blondinbella» ønsker å ha fokus på det å være helt fri og ha fokus på eget liv, egne interesser og egne forretninger.

Jeg vil være midtpunktet i livet mitt og jeg vil virkelig ikke gå på kompromiss med det. Derfor passer et åpent liv meg bedre. Ingen regler, ingen eierskap

Isabella

Den svenske mangemillionæren påstår at samfunnet er i endring og vil fortsette å endre seg, der forhold som har tosomhet som fasit, vil forsvinne helt på sikt. Hun respekterer at det er mange som ønsker å leve slik, men Isabella ønsker frihet i livet, og bruke tiden sin på seg selv og sine to barn.

Isabella Löwengrip setter fokus på et meget viktig tema, og har helt rett i at det er en viss endring i hvordan folk flest ønsker å leve sine liv. Mange kjærester velger å bo hver for seg, og møtes når det passer begge. Andre vil helst bo under samme tak og dele det aller meste. Andre ønsker denne friheten Löwengrip skriver om på sin blogg, der man kan være i åpen forhold, men kan ha sex med hvem man vil, uten å måtte spørre noen – om det er ok.

Å leve i et åpent forhold, passer åpenbart ikke alle, men det vil tvinge seg fram en endring gjør at det tradisjonelle mann-kvinne forholdet, hvor man lever lykkelig i alle sin dager, ikke holder mål lengre.

Den smellvakre toppbloggeren er et meget kjent ansikt i sosiale medier, over hele Norden og har utvilsomt satt spor etter seg i det svenske næringslivet – noe som gjør henne til en av de mest ettertraktede single og rike, kjendiskvinnene i Sverige.

Mange er nok enige med Löwengrips syn på livet, der flere ser på sitt eget liv som langt viktigere enn å måtte gå på kompromiss med andres ønsker, år ut, år inn, uten å kanskje få så mye igjen for det.

Kunne du ha levd i et åpent forhold slik toppbloggeren beskriver det?

Kilde: Isabellalowengri.se

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blakk etter sommerferien?

Blakk etter sommerferien? Mange kan møte høsten med for trange arbeidsklær, tom lommebok og fyllenerver det kan ta tid å...

Premier League tilbake! Manchester City igjen?

Premier League tilbake! Manchester City igjen? Vi tror ikke så mange andre lag har noen sjanse til å ta flere...

Lukk