Nordmenn uten regler. Hun legger hodet på blokka igjen, den finske journalisten, som elsker å «hate» nordmenn. Sanna Sarromaa, kommer med nytt angrep på innbyggerne i landet som hun selv har bodd i, i en årrekke.

Forskjellen fra tidligere er åpenbar, for denne gangen treffer forfatteren, kvinneaktivisten og ultra-feministen spikeren på hodet – perfekt.

Les gjerne: Sarromaa slakter nordmenn i Syden som Harry

Hun har helt rett i sitt innlegg som er på trykk i VG.no, der hun påstår at nordmenn er anarkister, alle som én. Kanskje farlig å generalisere så voldsomt, men se hva det betyr da: Anarkisme: å regjere, lede.

Vi, nordmenn, bestemmer, i Norge. Punktum. Og vi er veldig raske med å fremheve det faktum, at vi finner oss ikke i å bli pillet på nesen av utlendinger, svensker eller andre som ikke har noe her å gjøre.

Vi vil ha landet vårt i fred!

Slik er det mange nordmenn som tenker og ytrer. Dessverre. Sarromaa, som har denne overraskende evnen til å få sine tekster spredt i Norges største medium, har helt rett.

Nordmenn hater å bli irettesatt og bryter regler så sant det er mulig. Ikke alle kanskje, men veldig mange mener at regler ikke er til for dem – bare alle andre.

Nordmenn uten regler
Sanna Saaromaa (Foto: Faksimile VG Helg)

Her er det bare å passe seg, for vi kommer med eksempler i fleng. Badebukse-dusjing f.eks. Det MÅ være et norsk fenomen. Redd for å vise fram tissefanten?

Nordmenn uten regler.

Du ser det over alt i fellesdusjen på badeland, på hoteller hvor de har fellesdusj, eller på badeanlegg hvor små og store bør og skal vaske seg skikkelig før de entrer bassenget. Allmennkunnskap som de fleste bør vite om nå: Man dusjer naken for å få vasket seg skikkelig. Her kommer fler eksempler.

Når hadde du på deg de blå posene på bena, de ved inngangsdøren på lege- eller tannlegekontoret sist? De ligger der for en grunn skjønner du. Sist gang du var på kafé, gikk du fra asjett, glass og bestikk – enda du vet at det vanlig høflighet å rydde etter seg. Parkerer ikke på handikap-parkering du? Neida!

Visste du forresten at forliksrådet, avlastet rettsvesenet med nær 80.000 saker i 2016?

Åtti tusen saker! Om alt fra bagateller om hekker som var for høye til musikk som spilles for høyt – etter legge tid. Om saker, ofte bagateller, som nordmenn krangler om, som måtte avgjøres av forliksrådet. Skremmende.

Nordmenn eier ikke skam.

Sarromaa har doktorgrad i sosiologi, men kan irritere på seg gråstein for det. Ikke fordi hun nødvendigvis har sterke meninger eller får tekstene sine på trykk, der alle vil ha tekstene sine på trykk, men hun sparker oss nordmenn der det merkes som best. Rett i ballene, slik at vi ser stjerner, glitter og annen julepynt for flere hundre kroner. Hver gang!

Les gjerne: Fete hvite menn som pusher femti!

Nordmenn eier jo ikke skam i livet. Kjerringer, norske sådan, klager på maten på restaurant, nesten hver gang, uten at det er noe feil på den, men for å få mer valuta for pengene, de klager ofte på drikken også – etter at halve glasset er drukket opp, ifølge kelnere vi kjenner godt. Vi orker ikke engang gå inn på alle klagene man får i klesforretninger, fra frekke, middelaldrende kvinner – først og fremst.

Kan vi nordmenn unngå å betale for varer og tjenester, går vi nesten over lik for å lykkes.

Kvinner er ofte verre enn menn også her. Kø-kultur, hva er det? Moral? Den har jeg ikke sett. Nordmenn parker feil og ulovlig for mange millioner kroner i året, vi stjeler for milliarder og hater alle som ikke heter Olsen eller Hansen.

Nordmenn er late.

Flytter nye naboer inn ved siden av, og det viser seg at familien kommer fra utlandet ett sted, fra Bergen, Israel eller, Gud forby, Afghanistan, så er det bare å begynne på nabovarsel-sankingen. Her skal det ikke inn noen «flyktninger» nei! Sikkert terrorister tenker man, og sier det gjerne høyt.

Sanna Sarromaa, denne frekke, finske tøsen, som kommer her og ypper til trøbbel kan vel reise tilbake til innsjøene sine i Finland, om alt er så ille her i vakre Norge, tenker du sikkert. Nordmenn protesterer mot absolutt alt, sier rødstrømpen, bosatt på selveste Lillehammer, vårt nasjonale lille lønnkammer, at hun tør. Men, hun har altså helt rett.

Hun påstår, godeste Sarromaa, ifølge VG, men ikke alene denne gang, men etter samtaler med en professor, som har jobbet med studenter i en rekke forskjellige land – at norske studenter er i særklasse verst, i å klage på karakterene de får. Kjenner du deg igjen?

Samhold og fellesskap, som vi nordmenn ynder å berope oss retten til og er tilhengere av, men som i realiteten ikke har så mye med oss å gjøre i det hele tatt. Vi er bortskjemte, late, fetere og fetere og vi forbeholder retten til å ikke akseptere verken regler eller lover. Om vi kan slippe. Anarkister, hele gjengen!

Sanna Sarromaa, din irriterende bitch, takk for at du setter oss på plass!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trener du riktig?

Trener du riktig? De fleste vet at det er snart å trene, for å holde kroppen i form og for...

Livsledsager? Slik gjør du det!

Livsledsager? Slik gjør du det! Du må først vite hva du ønsker i livet ditt, om du skal gå etter...

Lukk