Tabell Gruppe H

Pl.LagKVUTMålP
1.Norge3300+39
2.Portugal4211+37
2.Danmark3201+16
4.Kypros3012-31
5.Island3003-40

Hvis Norge vinner mot Danmark lørdag 26. mars så er billetten til EM i Ukraina og Polen i 2012. Forskerne ved Norsk Regnesentral har foretatt en analyse i forkant av Norges kamp mot Danmark. Tallenes tale er klar, sjansene for avansement er gode.

Med en seier over Danmark på lørdag øker sjansene for avansement betraktelig. 84 % sannsynlig er det at Norge ender på topp, 14 % sjanse for bli nest best i gruppen.

Slår vi våre naboer i sør, er det 92 % sikkert at Norge går til EM, rent matematisk.

Dette er en glimrende sjanse for norske spillere til endelig å få delta i det gode selskap. Et EM eller et VM er få forunt å få oppleve. Nå kommer en sjanse for denne generasjon spillere som de vil huske resten av livet, forhåpentligvis.

51 land kjemper om 14 ledige plasser til EM-sluttspillet i Polen og Ukraina i 2012.

– Flere fotball eksperter i Europa har uttalt at Norge er sjanseløse til i det hele tatt og nå et mesterskap. Nå er de ord snart gjort til skamme. Og man skal aldri si aldri. Egil Olsen har gjort dette før ved flere anledninger. Han var sjef for Norges flaggskip under VM i USA I 94´og han var sjef under VM i 1998 da Norge scoret i Marseille, og slo selveste Brasil. Verdens deiligste fotballkamp var et faktum.

Det er noe spesielt med det norske landslaget og fotball- det fenger mange, vi står samlet i troen på seier, og liker du ikke fotball så anbefaler  jeg allikevel å se denne kampen på TV. Det kommer til å bli en enorm fest, med forhåpentligvis norsk jubel og seier til Drillos menn.

Dette er muligens den viktigste kampen Norge har spilt siden de slo Brasil St. Hansaften 1998.

På FIFA rankingen ligger Norge på delt 11. plass med Italia. Danmark er nede på 28.plass

Erik Hamrén, Sveriges landslagssjef og tidligere RBK trener- kommer med harde skyts og sier Norges plassering er for høy, og Norge ikke har stort å gjøre i et mesterskap. Men han er altså svensk…

Da Drillo tok over landslaget etter Åge Hareide i 2009, lå Norge på 59.plass. Nordmennene hadde ikke hentet en seier på over ett år, men da Drillo kom tilbake ved roret, kom også resultatene.

– Danske B.T kom med «bomben» om at Egil Olsen har en sønn som er bosatt i Danmark, og at dette er det ingen som visste før den danske storavisen skrev om det. Storm i et eggeglass og ikke minst en privat sak. Noe hele Norges Drillo gav klokkeklar beskjed om på pressekonferansen dagen før storkampen.

Hvis jeg skal stå her, skal jeg snakke om fotball. Hvis dere prøver dere en gang til, så går jeg, svarte Drillo – som etter dette fikk spørsmpål om laguttak, treninger, FIFA-ranking og favorittstempel.

Har du ingenting å gjøre lørdag kveld så går det altså en fotballkamp på Ullevaal Stadion i Oslo. Billettene har vært utsolgt i lang tid, og du bør ha god råd om du skal finne andre billetter.

La oss håpe på norsk jubelkveld, norsk seier og masse jubelscener i en vårlig Oslo kveld.

Heia NORGE!!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FRP et politisk parti basert på løgner?

  Politikere er valgt av folket til å utføre politisk arbeide til det beste for nasjonen Norge. Politikere har mye makt...

Har du flyskrekk? Ikke se filmen PAX- Video

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFo_qofuIv8[/youtube]   Norsk film på sitt beste! PAX- Ikke en film for sarte sjeler og de som er engstelige...

Lukk