Norge trenger Action-Frank, eller Frank Løke, som er hans døpenavn, en fyr det er lett å sette i bås som en eksentrisk selvdigger, som setter seg selv foran alt og alle. En fyr med for liten selvtillit som kanskje er villig til å gå for langt – for ikke å bli glemt i media, tenker nok mange.

Sannheten er at Norge trenger fyrer som Action-Frank, fordi han ikke er redd for å drite seg ut, men er villig til å gjøre det med et smil. Frank Løke tåler en trøkk, han er tøffere enn de fleste norske menn, og han tør å si det. 

Navnet, Action-Frank, fikk Løke etter å ha tatt på seg store arbeidsoppgaver på Farmen kjendis, oppgaver som gikk langt over normalen, gjerne de harde og tøffeste.

Norge trenger Action-Frank!

I mellom øktene, løp Action-Frank flere kilometer for å få ut steam og for å holde formen oppe. På Farmen kjendis fikk stylisten, Erlend Elias, mer enn nok av kommentarene til Løke, da Løke syntes ‘Storbonden’ jobbet for lite og ikke deltok i de daglige arbeidsoppgavene.

Etter opptakene var over på Farmen, fortsatte Elias og Løke kranglingen på Facebook.

Norge trenger Action-Frank!
Foto: Fran Løke Instagram

Det er ingen hemmelighet at broren til Norges strek-komet, Hedi Løke, trives i rampelyset og i overskriftene. Det har ikke alltid vært positive omtaler heller, men treningsnarkomanene har ridd stormene av seg én etter  én.

Nå skal Action-Frank ut på nye eventyr, ved å forsøke å finne seg ny kjæreste, også det via media og TV. Frank Løke er nemlig én av flere deltagere i TV2s nye satsing på å være «Kirsten giftekniv»: Programmet er kalt «Kjendis søker kjæreste«.

Liker du denne hardhausen av et mannfolk, kan du faktisk ha en reell sjanse her og nå, bare fyll ut dette skjema, så er du med i kategorien for de potensielle damene til Action-Frank.

Jeg håper å finne en dame som har lyst til å være med meg på eventyr. En som ikke er redd for en utfordring! Jeg er veldig god på fest, men jeg er elendig på flørting. Jeg ønsker meg en kjæreste som har kontakt med følelsene sine. Selv har jeg følelsene utenpå kroppen. Jeg vil ikke gjette meg til hvordan man har det.

Frank Løke

For tiden kan du se Norge tøffeste kjendis på parketten, hver lørdag på TV2 i «Skal vi danse» hvor han danser med sin dyktige partner, Tone Jacobsen. Men paret har fått stor medfart av dommerne i den krevende reality-serien. Kritikken har fått Løke til å bruke sosiale medier til å ta igjen på dommerne som han mener er for strenge. 

Tenk så kjedelig underholdning vi hadde hatt i dette landet om vi ikke hadde fått oppleve fargeklatter som Frank Løke, og kompisen hans fra Farmen kjendis, Aune Sand. Kunstneren som benytter enhver anledning til å hylle kvinner og kvinnens attributter. En herlig bukett galskap som det rett og slett er bare å omfavne. Disse to burde åpenbart fått sitt eget liveshow, enten sammen, eller hver for seg.

Reality-serien, Kjendis søker kjærestevil du ikke kunne se på TV2 før i 2019. 

De øvrige kjendisene som ønsker å finne seg en kjæreste ved hjelp av TV-seerne er: Ida Fladen (32), programleder, Lilli Bendriss (72) «klarsynt, Dennis Vareide (28) YouTuber, og Glenn jensen (31) Ishockey-spiller. 

Kilde: TV2

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet på puben …

Livet på puben var viktig for innbyggerne over hele England. Dessverre legges det nå ned puber hver eneste dag. Den...

Lønningene i engelsk fotball …

Lønningene i engelsk fotball har gått fullstendig av skaftet. Når en middelmådig fotballspiller tjener millioner av kroner per uke, uten...

Lukk