Stadig fler norske modne kvinner har bedre tid og bedre råd til å virkeliggjøre sine våteste fantasier, ære være de for det. Hvorfor skulle de la være? Norske kvinner velger å være sex-turister for å få oppfylt drømmen.

Norske kvinner er sterke, de er økonomiske og de vet hva de vil ha seksuelt. Norske kvinner har gjennom de siste to tiår handlet sex-leketøy for millioner og de fleste vet hva som skal til.

Ekte bedre enn leketøy

Ingen leketøy kan erstatte ekte saker. Nå får endelig smarte norske kvinner i pose og sekk, og vell så det. Et stadig voksende antall kvinner velger Gambia,  Jamaica og Kenya som sitt paradis for endelig å føle at de blir verdsatt. Norske kvinner velger å å reise langt for å få oppfylt sex-fantasien og drømmen om et realt mannfolk som kan gi henne det hun vil ha. Rett og slett tilfredstille hennes våte drømmer.

Både de lokale mennene og de kåte kvinnene vet at dette er et spill. Mennene får penger, mat, klær og sex. Kvinnene får pikk, mye pikk. Mange av de reiser av nettopp den grunn.

Norske kvinner velger å være sex-turister

Norske kvinner velger å være sex-turister for å få oppfylt drømmen de har gått og bært på i årevis. ofte i kjedelige forhold med en mann som ikke har viet henne nok interesse. Særlig ikke på den måten. Slik hun fortjener. Derfor har hun valgte å reise. Reise langt for å få drømmene oppfylt.

Drømmen om bankende digre lem

Drømmen om digre bankende lem som fylte henne helt.

– De kvinner som har voksne barn, er skilt og har kun seg selv å tenke på, velger å reise ofte og gjerne sammen med andre likesinnede kvinner, men ikke i full offentlighet, til land som har attraktive menn som mer enn gjerne varter opp frodige, modne, sexy, kåte og rike kvinner.

Vestlige kvinner på ferie i Gambia, Jamaica eller tilsvarende blant tredje verdens feriesteder, kjøper ikke først og fremst sex, men en opplevelse av å være begjært.

Kvinnelige sex-turister punger ut. De kjøper klær, mopeder, mat, klokker, stereo, skolebøker og til og med hus og biler til sine utkårede. De vender også ofte tilbake til samme mann, turistsesong etter turistsesong. På den måten blir ikke sakens kjerne, selve prostitusjonen, så tydelig.

Kåte husmødre

– Kåte norske husmødre som ønsker å få sine våte fantasier omgjort til virkelighet ser ikke på pengene, de realiserer seg selv. Noen gjennom dampende sex med en lokal beiler som kan å tilfredsstille modne kvinner som ikke kan få nok.

Selvsagt er det ikke noe feil med det, det er jo nettopp på denne måten kvinnene burde ha blitt behandlet av egoistiske late norske menn. Norske kvinner velger å være sex-turister for å få oppfylt drømmen om det perfekte knullet, den ekte sexen som handlet om begjær og kåtskap. På hennes premisser.

Det er et paradoks at vakre, sex, modne og kloke norske kvinner må reise til fjerne strøk for å få oppfylt drømmen om å endelig bli sett, begjært og føle seg verdsatt. Noen kvinner har selvsagt hatt et riktig og godt liv i Norge, men manglet det lille ekstra.

Det finner stadig flere eksotiske land med eksotiske menn – som vet hvordan en kvinne skal behandles. Med respekt og ære.

Er det ikke utelukkende positiv at modne kvinner som har gjort alt de kunne for andre gjennom mange år, endelig skal få lov til å tenke på seg selv og få dekket noen av sine behov?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Medal of Honor Warfighter -Ute nå!

Mange unge jenter og gutter elsker å spille mange forskjellige typer spill. Foreldre kjøper, de unge spiller. Kanskje for mye...

Lukk