Norske menn sliter, kvinner styrer alt. Hva skjer egentlig med den norske mannen? For få tiår siden, var den norske mannen, et lite stykke Norge du kunne stole på som en hardtarbeidende, tøff familiefar som tok ansvar.

Hvor ble det av vedkommende?

Gjennomsnittsalderen for både kvinner og menn stiger i Norge. Det faktum at menn, er i ferd med å ta igjen kvinnene på dette punktet, tyder på at han ikke sliter seg ut på samme måte som før. Selvsagt er det vell og bra, men kan det være ett tegn på at den trauste norske mann er latsabber også? Ja. Dessverre.

Det er snakk om å tørre å ta debatten, tørre å diskutere og tørre å si unnskyld når du har gjort feil. Alt for mange menn sutrer over bagateller og gjemmer seg unna oppgaver som enhver mann bør gjøre – med den største selvfølge.

Les også: La menn få vite når de er sexy

For noen år siden, gikk det en TV-reklame, der en kvinne står med oppvasken på kjøkkenet og mannen sitter i sofaen og spiser peanøtter. Plutselig sier Øyvind Alsaker, rett før tippekampen, at mannen i sofaen bør få hånda opp av trusa, komme seg på badet og henge opp klesvasken. Kjenner du deg igjen? Patetiske norske mann? Reklameselskapet må ha fått ideen fra et norsk gjennomsnittshjem.

Neida, slett ikke alle norske menn er ineffektive tøffelhelter uten baller, men alt for mange ser ut til å la kvinnen være mannen i forholdet. Alt for mange forhold har en sjef, og det er i hvert fall ikke ham. Den yngre generasjon menn. Tenåringene ser ut til å ha mer mann i seg enn sin far. Men det er de godt voksne mennene som er verst.

Norske menn sliter, kvinner styrer alt.

På restaurant er de observert en rekke ganger. Kona klager på maten, hans mat, fordi han ikke tør å klage selv. Hun klager like godt for dem begge, både på mat og drikke. Paret i dette tilfellet er pluss femti år. I kø på bensinstasjonen en mandagsmorgen, en kvinne sniker seg foran en mann. Han eldre enn henne, begge over førti. Tror du han tør å konfrontere henne med frekkheten? Svaret er åpenbart.

Så hvorfor all denne hakkingen på norske menn?

Må innrømme at jeg er litt forbanna, men også fortvilt over å bevitne patetiske klovner av menn, som ikke har baller til å stå for egne meninger, men som lar kvinnene ta over styringen fullstendig i forholdet. Det er snakk om å tørre å ta debatten, tørre å diskutere og tørre å si unnskyld når du har gjort feil. Alt for mange menn sutrer over bagateller og gjemmer seg unna oppgaver som enhver mann bør gjøre – med den største selvfølge.

Norske menn burde stått oppreist med rak rygg og vært stolt av seg selv, særlig om de tok debatten og vært litt mer lik sine forfedre. Norske menn av 2016 er utspekulerte, ofte utro, de sliter med selv-respekt og selvtilliten, derfor lar de heller kvinnene i forholdet bestemme det aller meste.

Les også: Lever du med Peter Pan

Norske kvinner bør hjelpe mannen opp og fram. Neste gang han sier: «Bestem hvor vi skal på ferie du, det er det samme for meg kjære». Så bør du som kvinne svare: «Nei, dette er vi sammen om, tål å diskutere, si hva du mener – for én gangs skyld!» Norske menn har så mange feminine trekk at de velger å sitte å tisse, da er det absolutt fare på ferde.

Når du går i din lokale mat-forretning neste gang, legg merke til hvem som legger maten i kurven eller vogna. Om et par på +50 år er ute å handler, kan du banne på at det er hun som bestemmer handlelisten, mannen i dette tilfelle, er heldig som får kjøre vogna.

Skal det tradisjonelle ekteparet bestå av mann og kvinne; også i framtiden, bør det kraftige endringer til. Mannen er i ferd med å bli for lik kvinnen. Forskjellene som tidligere var innlysende er snart visket ut. Se bare hva som skjedde med Bruce Jenner. Han omgikk kun vakre kvinner hele tiden, til slutt maktet han ikke presset som eneste mann i familien – han ble til Caitlyn.

En advarsel til norske kvinner, pass på undertøyet deres.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rumpa som får alle menn til å snu seg …

Rumpa som får alle menn til å snu seg. Denne frodige rumpa, fikk svært mange menn til å stoppe opp...

Overgangsvinduet – Gonzalo Higuain har signert!

Argentineren har signert for Juventus, overgangen er verdt £76 millioner, Gonzalo Higuain (28) har spilt godt for Napoli over flere sesonger....

Lukk