Norske kvinner velger ikke å kalle seg horekunder, men det er det de er. Norske MILFS, som velger å reise til Afrika for å leve ut sine våte drømmer og få sex de bare tidligere har drømt om. 

En MILF er modne, ofte rike, selvsikre og kåte kvinner som er svært populære også blant norske unge menn.

– De som har voksne barn, er skilt og har kun seg selv å tenke på, velger å reise ofte og gjerne sammen med andre likesinnede kvinner, men ikke i full offentlighet, til land som har attraktive menn som mer enn gjerne varter opp frodige, modne, sexy, kåte og rike kvinner.

– I filmen «Paradise: Love» som nylig ble vist i Cannes, der handlingen er lagt til Kenya, handler det om voksne damer på jakt etter spenning, og sex. Mye sex. De får det de vil og betaler det det koster, og de har penger til å gjøre det.

– Flere land, blant annet Gambia er et yndet reisemål for sekshungrige eldre kvinner som vil oppleve det hun ikke har fått tidligere. Om det er den beryktede og myteomspunnede «neger pikken» som får norske bestemødre til å valfarte til Afrika vites ikke.

– Det er sammensatte årsaker til at Gambia er et populært reisemål for kvinnelige sexturister, men det som gjerne trekkes frem er at landet har et av det afrikanske kontinentets laveste, offisielle prosentandel av hiv-smittede.

– I filmen kommer det også tydelig fram hvor mye kvinnene er villig til å bruke av sin formue på sine afrikanske beilere. Det er ikke uvanlig at de kjøper et helt nytt antrekk til sin elsker, samt å dekke alle andre utgifter med en helaften, som ofte ender i en seng på et luksus hotell.

– Allikevel er det ikke dyrt for de norske kvinnene som velger å bruke sin formue på afrikanske elskere på jakt etter det gode liv. Alt er fortsatt svært billig i de aller fleste afrikanske land sammenlignet med andre feriemål nordmenn reiser til for å kjøpe sex.

Det er nok få som vil stå fram å innrømme at de faktisk velger å bruke sin andre ungdomstid på utenlandske beilere som er villig til å henne hva hun ønsker på alle måter.

– De mest populære reisemålene for dagens kvinnelige sexturister, bortsett fra Gambia, er Jamaica og andre land i Karibia, samt Kenya og andre afrikanske land, Thailand og deler av Asia, samt Sør-Europa. Det er gjort lite forskning på dette i Norge, men i Danmark har man anslått at rundt 1000 danske kvinner reiser alene bare til Gambia årlig.

Dette er et tabubelagt tema, men som ligner veldig på det faktum at eldre norske menn reiser til fremmede sex ferie destinasjoner for å kjøpe seg en kvinne for en kveld.

– Bør norske kvinner i satt alder få lov til å reise hvor de vil og gjøre hva de vil med egne midler? Bør ikke i så fall også norske menn slippe å bli arrestert for sex- kjøp i Asia om de kjøper sex der?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ADELE er gravid!

  Ifølge flere internasjonale medier er den britiske superstjernen gravid med sitt første barn sammen med sin kjæreste Simon Koneckis.  I følge...

Sommerferie med smil og latterklang fra glade barn

En norsk sommer kan være som som et stort koldtbord. Litt av alt. Vind, sol, regn, og gjerne alt på...

Lukk