På tide med ny kjæreste? Du vet det er best å være to? Noen mennesker er skrudd sammen på den måten at de ønsker å leve alene, ha venner, og kanskje tilfeldig sex, når behovet melder seg. På tide med ny kjæreste? For alle oss andre så passer det best å være to. 

Table of Contents

NY PARTNER

Å kunne dele livet med noen som elsker deg, er en gave som alle bør få oppleve en gang i livet. Om det varer er jo opp til hver enkelt. Uansett hvor gammel man er, så forsvinner ikke forelskelsens rus. Man bør vite at det å holde på sin kjære krever knallhard jobbing hver eneste dag, tar man hverandre for gitt etterhvert, så kan det fort bli starten på slutten.

Sørg for å vise hverandre respekt, snakk sammen så ofte som mulig, men ikke glem å lytt til din partner, og vær til stede mentalt, ikke bare fysisk.

Du har jo vær singel en stund nå, er det ikke på tide for deg som er så perfekt, å få deg en ny kjæreste? Det gikk litt tid før du kom over den forrige fordi du var så inderlig glad i vedkommende. Nå er det opp til deg selv, å sørge for at du finner noen som kan leve med deg i årene som kommer. Det er en viktig oppgave, og det er en kjæreste også til deg der ute, helt sikkert.

Profil

Jeg vil hjelpe deg litt på veien, hvis du synes det er litt vanskelig å fylle inn din profil- for du vet selvsagt at det er på nettet du må lete for å finne din neste partner? På tide med ny kjæreste? Du vet det er best å være to?

På tide med ny kjæreste? Du vet det er best å være to?

Vær alltid ærlig, ikke skryt, legg ved bilde av deg selv, som du er fornøyd med. Skriv litt om din bakgrunn, om du er villig til å flytte på deg, om du har barn, hvilket yrke du har, om du har søsken og om du ønsker barn i framtiden.

Uansett hva du er ute etter for din egen del, ikke ha alt for høye forventninger. Ikke skriv at du ønsker en kjæreste som mest mulig ligner “Rihanna”, eller har digre silikon-pupper, om det er det du liker. Vær realist, og ikke ha for hårete mål.

Penger

Husk også at det dessverre finnes mange som er ute etter noe helt annet enn en fast partner. Noen kan være ute etter å lure penger av deg. Send ALDRI penger til noen du ikke har møtt, eller ikke kjenner. Noen kan være så kyniske og gjøre nesten hva som helst for noen tusenlapper. Vær derfor på vakt.

Selv var jeg på blind-date etter først å ha kommet i kontakt med min elskede, min klippe i livet- nettopp via Internett-date. Det er ikke så skummelt som mange tror. Vær deg selv, og vis respekt i tillegg til å være hyggelig, så skal du se at det ordner seg.

Du trenger ikke å sitte alene om du ikke vil. Det er best å være to!

Vargas

Pin It on Pinterest