De lærde psykologene som uttaler seg om «Paradise Hotel» mener nå å vite at serien kan være direkte skadelig å være med på. Ikke rent fysisk, men psykisk og for den videre karriere etter at kameraene er slått av.

Deltagerne, hotellet, konkurransene, klippene, parene, klingene, festene og alt som ellers skjer i hver eneste episode og hver eneste minutt vil du få her på vargas12.com.

Går du inn på Paradise Hotel sin offisielle Facbook side og klikk liker, kan det fort bli en konkurranse der, om å vinne billetter til Justin Biebers konserter i Norge i april.

Det er 10 jenter og 5 gutter som skal sloss om premien på 300.000 kroner, Det ene paret som står igjen til slutt er også vinner av konkurransen.

Det viktigste du kan gjøre nå er å registrere deg som «follower», slik at du ikke går glipp av hendelser som alle vennene dine kommer til å snakke om i mange uker framover.

Det er 10 jenter og 5 gutter som skal sloss om premien på 300.000 kroner over 10 uker på det fantastiske hotellet i Mexico.

Her er de fem guttene:

Magne 21 år fra Nesodden

Amir 22 år fra Stavanger

Birger 24 år fra Tromsø

Mads 26 år fra Tønsberg

Sander 26, fra Gausdal

Her er de 10 jentene:

Tina 22 år fra Oslo

Martine 20 år fra Stavanger

Thea 21 år fra Brandval

Mette 20 år fra Hønefoss

Oda 22 år fra Brummundal

Caroline 22 år fra Stockholm

Ariel 20 år fra Øksnes i Nordland

Isabell 24 år fra Oslo

Mari 21 år fra Kolbotn

Charlotta 20 år fra Bollnäs i Sverige

HER kan du se og lese om alle deltagerne og finne ut hvem du tror kommer videre i konkurransen. Det deltagerne ikke vet, er at det kan være noen helt andre enn de som faktisk er med fra start, som vinner av årets «Paradise Hotel».

Mer info kommer ofte!

Mandag 11. mars starter det hele på TV3!

Kilde: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Man må vel kline på første daten?

Hvor langt skal man gå på første date? Må man ikke kline litt for å vite om det er noe...

Tone Damli voldtatt verbalt av blogg-mobber

De lærde advokatene Carl Bore på mobberens side, og Johan Christian Elden (46) på Tone Damlis side krangler så busta fyker...

Lukk