[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x3iyaInqBKo[/youtube]

Norges ski-ess og fargeklatt. Selveste kongen av norsk skisport har allerede startet den verbale kampen mot svenskene til et av årets store mål denne sesongen. Det svenske Vasaloppet. Det ligger i ryggmargen på Petter Northug (26) å gi absolutt alt i det 90 km lange løpet. Spesielt når det er svensker han vil komme til å konkurrere med i Sverige. 

Om det er Petter Northug, Oskar Svärd eller Markus Hellner får vi vite 4 mars i år.

Petter har inngått et samarbeid med Team United Bakeries. De skal hjelpe ski-esset med utstyr i forkant av løpet, drikke underveis og taktiske forberedelser som er svært viktig i så lange løp.

Bare en ting kan berge inneværende sesong for Petter Northug, å banke en svenske eller to i deres ærverdige lang-løp, Vasaloppet.

Tour de Ski var årets store begivenhet og å vinne det, det gikk ikke. Da må man si at denne sesongen ikke ble vellykket sier Northug til VG.

Det er ingen hemmelighet at trønderen vil satse alt på Vasaloppet i mars, Tour de Ski og VM 2013 er allerede langt fram på planleggingsstadiet.

Det ble nylig kjent at Northug får en gullkantet bonusavtale bare ved å stille til start i årets Vasalopp. Denne bonusen gir den fritt talende skiløperen mer enn en million kroner. Skulle han i tillegg få en topp plassering er det grunn til å tro at også bonusen øker.

Vil du være med å følge deltagerne gjennom hele den lange dagen så bør du selvsagt laste ned din egne Vasaloppet –app.

 

Foto: Vasaloppet.se

 

Vargas

 

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/northug/artikkel.php?artid=10075791

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article14227096.ab

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kronprins Haakon, statsminister Stoltenberg og utenriksminister Støre trues i video

Det er blitt kjent at en gruppe personer har truet Kongehuset og sentrale norske politiker og håper at Allah vil straffe...

Lukk