Pikk og Kuse? Ja, takk begge deler – Flere menn liker å eksperimentere.

Det er på tide å stikke fingeren i jorda og fortelle partneren din hva du egentlig ønsker. Det er liten sjanse for at du lever et nytt liv der du kan gjøre alt du ikke rakk i dette livet, så benytt sjansen mens du er her.

– Å leve i parforhold livet ut med bare en partner er det fortsatt noen som ønsker, og det skal de få lov til. Langt flere ønsker spenning. Sex med flere på en gang og aller helst i gruppe med andre kåte par. Alle har fantasier, og de fleste kvinner fantaserer om å bli voldtatt av flere fremmede menn samtidig.

Det er som kjent stor forskjell på å fantasere og å praktisere, bare så det er nevnt.

Menns fantasier går på å få oppleve to jenter på en gang, og å få lov til å bestemme alt som skal skje mellom alle tre.

Det er også helt vanlig å fantasere om å ha sex med noen av sitt eget kjønn, og gjerne noen som er betydelig eldre eller yngre enn seg selv.

– Ifølge Cupido så er det langt flere par som søker par nå enn for bare få år siden. Partnerbytte er fortsatt et meget tabubelagt tema, og noe man ikke snakker om med sine nærmeste venner.  Dette er noe ingen skal vite, bortsett fra de parene man møter på hotell, på avtalte steder det er andre par som er villig til å leve ut sine våteste drømmer.

Pikk og Kuse? Ja takk begge deler - Flere menn liker å eksperimentere

Som sagt tidligere så er ikke dette for alle, men det er for stadig flere, og mange ønsker å strekke grensene til å reise verden rundt og til andre land det er langt mer liberalt å ha sex med mange andre voksne, til felles nytelse.

Pikk og Kuse? Ja takk begge deler – Flere menn liker å eksperimentere.

Partnerbytte er ikke for alle, og det er ingen andre enn du selv som skal bestemme at dette er noe man skal bli med på. Det er opp  til hver og en.

Er begge derimot helt sikre på at dette er en spenning som må utløses og ønskes gjennomført, så er det ingen som kan stoppe dere.

– Å være bifil er enkelt og komplisert på en gang. Man må ikke være lesbisk eller homo for å være bifil. Det er en legning som gjør at man tiltrekkes av begge kjønn, kan ha sex med både gutter og menn,  kvinner og jenter, gjerne på en og samme tid om mulig. Bifile har langt flere valg enn en som er heterofil eller homofil.

– Bifile i Norge har ikke noen lett arena om det skal jaktes på begge kjønn samtidig. Da må det  isåfall bli på de faste stedene i Oslo som Cat, Lounge 62 og noen få fler. Det er også et par klubber i Trondheim og i Bergen. I Sverige er det nær 50 klubber for de som ønsker å strekke egne grenser.

– Mitt tips er å snakke med partneren din, gå forsiktig fram, men vær ærlig. Luft dine tanker, fortell hva du fantaserer om og har lyst til å utforske og kanskje eksperimentere med.

Har dere en god kommunikasjon i forholdet så vet du hva den andre vil. Da er det opp til deg å overraske med en deilig weekend på riktig sted, med hotell og det hele. En weekend dere sent vil glemme.

Gjør aldri noe du selv ikke er villig til å gå med på uansett hvem som sier hva.

Ditt sexliv er det du som styrer, og dine fantasier er det også du som rår over. Ikke la deg provosere av andres meninger. Gjør det du selv føler for, alltid. Men spill på lag med de som står deg nær.

Sex kan nytes alene eller sammen med andre, og jo flere jo bedre, for de som ønsker å eksperimentere.

Har du/dere seksuelle fantasier, som du kommer til å prøve ut, alene eller sammen med en partner – vil vi gjerne høre deres historier.

Her er alt tillatt.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
José Mourinho tar over Chelsea igjen

  I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at "The Special one" vil forlate Christiano Ronaldo...

Tottenham kan avgjøre Premier League med å slå Man United- da vinner Man City

  Tottenham har ikke vunnet en eneste seriekamp mot de røde djevlene på de siste tjuefem oppgjørene, derfor er det...

Lukk