Fredag ettermiddag kom nyheten om at Rooney har signert en ny femårskontrakt med Manchester United. En overraskende U-sving bare dager etter at 24-åringen sa han ville bort fra Old Trafford fordi klubben manglet ambisjoner.

Merkelig og overaskende vending i Rooney- saken. Kan fansen tilgi flørten med Man C? Jeg tror ikke fansen har noe valg nå. De kan jo ikke annet enn å støtte hele laget og hate en spiller som etter avtalen å beregne skla spille for de røde de fem neste årene- Noen få scoringer og en Rooney i bedre spiller form så er det meste glemt- er mitt tips!

Jeg tror det ligger en sum i potten som er betydelig forbedret enn siste kontraktsforslag- Wayne Rooney har vel ikke stått fram som annet enn en bortskjemt, kåt drittunge som ikke har levert forventede resultater det siste året. Klubben burde vel egentlig jaget han tvers over byen ( til City) uten å forlange fem øre for han, men sånn ble det altså ikke.

– Ferguson sa jo at døren fortsatt var åpen – det var en helt annen holdning enn det han hadde mot Stam, Van Nistelrooy og Keane. Her er det ingen tapere, konkluderer NRK-ikonet Arne Scheie.

Her tror jeg Arne » ball » Scheie tar feil. Sir Alex Ferguson lar seg ikke pille på sin rødsprengte nese. Rooney spiller garantert ikke fra start i neste kamp. Sjefen må markere seg med å vise hvem som bestemmer- Ellers taper han ansikt som ikke kan rettes opp senere- etter min mening!

Mye tyder på at det er tilfelle, og et godt bevis på det er at klubbens største stjerne sier rett ut at arbeidsgiveren mangler ambisjoner- et veldig dårlig tegn. Om det er tilbud om mer enn 1.3 mill i uke lønn hos eventuelle andre klubber, eller om det er benketilværelsen på Old Trafford er foreløpig usikkert.

Sportslig sett så er har Wayne Rooney hatt et «annus horribilies»- et jævlig dårlig fotball år med et fiasko Fotball-VM friskt i minne- Men han er fortsatt ung, og en bra spiller og derfor attraktiv for andre klubber-  Det spiller liten rolle om Sir Alex vil beholde sin juvel, når spilleren selv vil bort- pga av klubbens manglende ambisjoner- Manager Ferguson er rystet ifølge britiske medier.

– Jeg var spent på å høre hva Sir Alex hadde å si, og jeg ble overrasket over deler av det. Det er helt sant som han sier, at agenten min og jeg har hatt flere møter med klubben angående en ny kontrakt. I disse møtene i august ba jeg om forsikringer om at klubben fortsatt vil være i stand til å tiltrekke seg de beste spillerne i verden, forteller Rooney.

De forsikringene fikk han ikke. Dermed bekrefter Rooney at ikke vil fortsette på Old Trafford i den situasjonen klubben er i nå.

Skal Man U greie å holde tritt med Arsenal, Man C og Chelsea så går det ikke ann å la være å ha ambisjoner. Da har man ingen sjanse i verdens tøffeste liga. Garantert!

På eiersiden ligger vel roten til alt ondt i en av verdens største klubber- Glazers familien er i ferd med å styre skuta rett på grunn – grunnet  store økonomiske problemer. Og de er som de fleste vet lite populære blant » Red Devils » fansen.
– Jeg har aldri hatt noe annet enn total respekt for Manchester United. Hvordan kunne jeg ikke ha det, gitt klubbens fantastiske historie, og spesielt de siste seks årene hvor jeg har fått lov til å være en del av det?

For meg handler det om å vinne trofeer, slik klubben har gjort under Sir Alex. Med bakgrunn i dette, mener jeg spørsmålene jeg stilte var betimelige, sier Rooney.

Rooney går til en stor klubb helst i England og da er det bare tre kanskje fire å velge på-

Ser vi starten på slutten for Sir Alex hegemoni i Engelsk Premier Leauge?

En karriere som ingen managere noen gang kommer til å kunne kopiere.

Men, siste ord om sagaen om Wayne «money» Rooney er vel neppe sagt …

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skattelister uten interesse

Er du interessert i hva naboen din tjener? Ikke jeg heller. Det jeg vet er at han tjener mer enn...

VIDEO- En seier for de homofile!

En historisk seier for de homofile og lesbiske. Og homofobene (Republikanerne) gremmes. USA har ofte fått kritikk for at homofile...

Lukk