Stian og Vida Lill gjør som kjent retur til «Paradise Hotel», denne gang som med programledere der de skal snakke med deltagerne før, under og etter oppholdet. 

Om ikke lenge starter femte sesong av tidenes mest populære reality-rølpe program, hatet av mange, elsket av enda fler. Overraskelsene står i kø både for deltagere og TV seere denne gangen.

– Den ikke lenger fullt så store hemmeligheten er jo at selveste Paris Hilton møter opp på hotellet i vakre Puerto Vallartas i Mexico. Her vil deltagerne velte seg i overdådig luksus, harde konkurranser, fyll, forelskelse og baksnakking, akkurat slik du forventer å se «Paradise Hotel» 2013.

Mer enn 3000 deltagere har meldt seg på også for denne sesongen, hvem de utvalgte er, er foreløpig en dypt bevart hemmelighet fra TV3.

I forrige sesong av «Paradise Hotel» ble vinnerne Miguel Kristiansen og Vida Lill Gausemel Berge. De fikk fem av ni stemmer fra juryen, som bestod av de siste ni utsjekkete deltagerne.

– Begge vinnerne fikk vite at hvis de valgte å slippe kula på et visst beløp kunne de gjenværende pengene deles til en av motsatt kjønn i juryen. Miguel valgte Maria, og Vida Lill valgte Stian, et valg de måtte ta før troskapstesten. Under troskapstesten valgte Vida Lill å slippe kula på 200 000 kroner, slik at 100 000 kroner gikk til Stian.

Nå skal altså både Vida Lill (22) og Stian Thorbjørnsen (30) grille deltagerne med pikante og ubehagelige spørsmål etterhvert som konkurransen går sin gang.

Vinnerparet får som sist, 300.000 kr på deling.

Her på vargas12.com vil du få oppdateringer fra hotellet så sant noe spennende skjer, og det gjør det jo selvsagt. Du må bare passe på at du logger deg på denne bloggen hver eneste dag for nye og spennende nyheter.

Triana Iglesias (30) er selvskreven programleder også for sesong fem. Her Kan du se henne presentere deler av det nye luksushotellet hvor deltagerne skal bo i ca 10 uker.

Snart vil du få presentert alle deltagerne her på vargas12.com. «Paradise Hotel» kan du se på TV3 i  fra mars, startdato er foreløpig ikke publisert.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«En som deg» en annerledes film om menneskelige relasjoner

Ikke alle mennesker som lever alene ønsker å finne kjærligheten, men mange gjør det. I filmen "En som deg" møter...

Bar Refaelis- Kysset alle snakker om

Super Bowl er USA store idrettsfest, nå er det igjen en finale som vil bli sett av 100 millioner av...

Lukk