Eller på landet, kanskje i båten eller i bilen? Hvor det passer seg best, når det passer for begge. Når hun ligger på alle fire og skurer kjøkkengulvet, med stumpen i været så skjønner du vel invitasjonen? Eller?

Nordmenn har mye rart for seg. Noen velger fortsatt å slukke lyset når de har satt av tid til sengehygge. Andre får det ikke til om det er andre i huset. Heldigvis har de færreste slike bøyger hva sex angår. Visste du forresten at svensker og nordmenn er de som helst vil ha sex i naturen?

Mye tyder på at det «forbudte» eller det å kanskje bli avslørt tenner oss litt ekstra. Kjenner du deg igjen?

Young sexy woman wearing lingerie

Young sexy woman wearing lingerie Foto: Getty Image

Ingen forhold varer særlig lenge om det ikke var for at sexen dere i mellom, fungerer som den skal. Det betyr i klartekst to ting. Dere tenner på hverandre og begge kommer. Orgasmenes hyppighet har faktisk også en betydning. Der hun vil ha kos, ømhet og trygghet vil han ha en avsugning og masse sex med voldsomme orgasmer, helst et part ganger om dagen om mulig. I de fleste forhold er dette utenkelig.

I de aller fleste norske hjem rekker man en omgang tre til fem ganger per måned. Da man var yngre og forelsket, betydelig oftere. Pensjonister og eldre med helsen i behold – holder på nesten like ofte som da de var unge. De har god tid, ofte nok lyst, og har man evnen så hvorfor ikke?

Men hvordan opprettholde gnisten og lysten med en og samme partner, år ut og år inn? Er det mulig over hode? Selvsagt!

Derfor skal både hun og han tenke på den andres beste. Tenker du deg godt om, vet du at han liker det beste om morgenen og du vet han kommer voldsomt om han får det som han vil. Hvorfor ikke gi ham den gleden? Du elsker ham og ønsker at det skal forbli dere lenge, ikke sant?

Du vet hun elsker den tunga, både foran og bak. Aller helst rett før hun sovner, når du er mer død enn levende, men hallo? Du elsker henne ikke sant? Be a man og ta henne for helvete. Hardt og lenge og til hun skriker etter mer. Det er ditt ansvar!

Sex in the City betyr ikke at dere må reise til hovedstaden eller andre byer for å nyte hverandre. Nei, heller tvert i mot. Se hverandre i hverdagen. Der dere er akkurat nå. Ikke vent til helga når svigermor endelig henter begge ungene, eller til dere har sjekket inn på favoritt-hotellet der dere knuller gjennom hele helgen.

Gjør det nå. I morgen kan være alt for lenge å vente. Har du lyst, har du lov. Hva venter dere på?

 

Vargas

Tags: avsugning, Begjær, City, forhold, Hotell, lyst, nordmenn, orgasme, partner, relasjoner, tunga

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rike nordmenn bruker penger som fulle sjømenn i sommer

Lav boliglånsrente gir de fleste rike nordmenn god økonomisk handlefrihet. Sommerferien er nær og da bruker vi penger som fulle...

Overgangene hagler i Premier League!

Allerede få dager inn i sommerens overgangsvindu, og før EM i Frankrike er ferdig, hagler det med spillere inn og...

Lukk