Sex på første date? Selvsagt kan man ha sex på første date, det behøver man ikke lure på, men det bør passe for begge, og man bør føle at man ikke er forpliktet, men ha lyst. Da er det i grunnen bare å peise på.

Å date er kleint for mange, men nødvendig om man skal finne en kjæreste. 

Risikoen med å ha sex allerede ved første mulighet, er at man kan gjøre feil og ting man ikke lykkes med fordi man ikke kjenner hverandre. For å lykkes bør man være ærlige med hverandre og si hva som er innafor og ikke – det er ikke like enkelt med en person man nettopp har møtt.

Lest? Kvinner higet etter pikk også i gamle dager …

I Norge finnes det nær én million single kvinner og menn, dette tallet stiger for hvert eneste år. Noen velger å være alene, bo alene og er lykkelig som singel. Andre er desperate og vil ikke være alene mer enn strengt tatt nødvendig. Da er gode råd dyre og man bør vite hvordan man lykkes.

Å finne den rette har vært menneskers viktigste jakt, siden tidenes morgen.

Sex på første date?

Sex på første date?

Den man trodde var den rette etter første, andre og tredje date, var kanskje en raring som kun var ute etter pengene dine, eller kun sex, døgnet rundt.

En annen luktet vondt og hadde dårlige tenner, på den tredje daten møtte du en som utgav seg for å være langt bedre enn han egentlig var.

Slik kan man holde på i månedsvis. Kjemien skal stemme, humoren må treffe, glimte i øyet, smilet, tenningen og lysten må være der, lysten til å møtes igjen – med eller uten sex på første date.

Det som burde ha vært en spennende dag i møte med en potensiell partner, kan ende opp som et sant helvete, da bør da ha hårete baller nok til å si det som det er. «Dette ble feil for meg, sorry, men lykke til, ha det.» Punktum.

Man bør ikke bruke mer tid enn nødvendig på å finne den rette; men være trygg nok på seg selv til å vite hva man vil ha, men like viktig, hva man ikke vil dra hjem i senga.

En potensiell kjæreste skal man leve med i uoverskuelig framtid; da bør han både lukte godt, se bra ut, gi deg et svært smil om munnen, oppfattes oppriktig og snill. Man bør ikke nøye seg med kompisen til han perfekte som du drømmer om.

Men, men skal vokte seg vel for å ikke bli for høy på pæra også.

Vil man kunne ha det beste for seg selv; kan man sikte for høyt, ha for store mål om rikdom, berømmelse og en prins ved sin side, at man forblir alene av den grunn. Ønsker man en som ligner en kjendis, fotomodell eller skjønnhetsideal, bør man fire en smule på kravene.

La magefølelsen bestemme. første date, som går helt ok, der du koser deg, og du liker vedkommende – bør få en sjanse nummer to, kanskje tre.

Å gå høsten i møte som ensom og singel er skremmende for mange. For å si det på en annen måte, tenk å finne den rette i løpet av denne sommeren vi går i møte? Tenk å få møte den som skal bli mor til dine barn, eller far til din sønn og din datter – akkurat nå. På første date. Din egen klippe i livet.

Du som ønsker å være singel, bør kanskje fortsette med ditt liv, men du som ønsker å finne en kjæreste bør aldri slutte å lete – den du leter etter, venter på deg der ut et sted.

Lykke til!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Arbeiderpartiet i fritt fall – Støre må gå!

Arbeiderpartiet i fritt fall - Støre må gå! Jonas Gahr Støre (A) vet det selv også, når meningsmålingene fortsetter å...

Bloggerne påvirker kroppshysteriet

Bloggerne påvirker kroppshysteriet. "Influencerne" og topp-bloggerne som har tusenvis av lesere har enorm påvirkningskraft. Derfor er det nå foreslått å...

Lukk