Sexy og klar for sommerferien? Nå drar det seg kraftig mot en for mange; lang og etterlengtet sommerferie. Er du klar og godt nok forberedt?

Er kontoen fylt opp, bikinien og bokser-shortsen pakket i bag og koffert, solkrem kjøpt inn og sommerkroppen ferdig trimmet?

Vel om flere av disse punktene ikke oppfylt, så blir det garantert sommerferie på deg i år også. Du kan dessuten få en perfekt sommer om du verken har “ræva full”  av penger, ikke har six pack på maven eller perfekt rumpe eller lår.

Hvem du skal tilbringe sommerferien sammen med og hvor dere skal er av langt større betydning. Skal du langt, er det selvsagt ok med litt ekstra penger. Ved å planlegge sommerferien så detaljert som mulig, jo større sjanse har du og ditt reisefølge for å få en vellykket reise.

Om det er den eneste rette, med storfamilien og svigermor på slep, på guttetur, jentetur eller flere par som reiser jorda rundt i din nye seilbåt. Sommerferien er endelig her, det er nå du bør benytte de lange sommerdagene, de svale sommerkveldene til å gjøre det du liker aller best.

Bestill f.eks reisen med et kredittkort, så får du den beste reiseforsikringen i billetten når du betaler.

– Ikke glem det viktigste som f.eks pass, penger, favoritt-leketøyet, gode sko og solbriller. De vanligste tingene du bruker hver eneste dag er ofte de du glemmer når du skal ut på tur. Skriv opp alt du vet du skal ha med, og kryss ut eller strek over etterhvert som du pakker ned i kofferten. På den måten får du i hvert fall med det du har husket å skrive opp.

Sexy og klar for sommerferien?

Sexy og klar for sommerferien?

Har dere skolebarn som har en betydelig lengre sommerferie enn mor og far, kan det være lurt å vente med reisen eller det hyggeliste som skal skje i ferien- til et stykke ut i august. På den måten slipper ungene å gå for lut og kaldt vann i mange uker før skolen begynner igjen.

Tidligere i skoleferien er flere barn hjemme, og de yngste kan ha noen å være sammen med før foreldrene endelig kan ta sommerferie.

Er man i et forhold som knirker i sammenføyningen og man egentlig har lyst til å reise med noen helt andre, enn den man er sammen med, så bør man få “dritten” opp på bordet. Rens lufta og diskutér ferdig før ferien tar til.

Både for deres egen del og ikke minst en uskyldig tredjepart, som må leve oppe i “vepsebolet” deres.

Er forholdet skjørt og dere er på vei til å gå fra hverandre, kast heller ikke bort tiden på å reise på tur sammen, det blir neppe noen suksess uansett. Er det en gnist som dere vil holde liv i, kan det være veldig smart å si nettopp det og diskutér ferdig før avreise.

Den norske sommeren kan være både lunefull og regntung, vil du ha sol og varme er sjansen stor for at du må reise sørover. Siden den norske sommeren har vært svært bra så langt så kan mange ha utsatt å bestille sin reise, men så vil folk til Syden uansett, derfor bør du bestille så snart som mulig om du skal finne hotell på ditt favoritt-reisemål.

Det er jo i skoleferien man vil reise, og den starter jo nå, mange har ikke fått benyttet den deilige for-sommeren vi har hatt til nå. Målsetningen for mange med en lang sommerferie er selvsagt å finne seg en kjæreste og å bli brun nok.

– Ofte går det litt mer penger enn forventet, nesten uansett hvor man skal. Sørg for at du har nok reserver slik at du kan komme deg hjem om du blir syk eller det skjer ting på reisen som gjør at du trenger mer penger på kort tid.

Hva som skjer på en sommerferie i utlandet kan man sjeldent vite på forhånd.

Tenk om du møter ditt livs kjærlighet og vil bli værende en måned til?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fotballfrue og ex-blogger Linnéa Myhre til Skal vi danse!

TV2 sliter med å finne de helt store kanonene til sitt tidligere så svært populære danseprogram. Nå har Norges største...

Lukk