Singel? Slik får du kjæreste! Først av alt bør du senke kravene ned på et realistisk nivå, så må du bestemme deg for om du vil ha en ekte kjæreste.

Ikke bare en knulle-kompis, kun en venn eller en å gå på kino med. Men, en samboer som på sikt til og med kan bli din ektefelle. Mor til dine barn, din klippe i livet du kan le og gråte sammen med. Bare din egen kjæreste.

Har du bestemt deg for å gå all in, der gevinsten er en livsledsager og partner på godt og vondt, bør du lese videre. Om ikke kan du ta deg en bolle så lenge, og risikere å bli ensom. Det er lite gøy.

Å senke kravet; menes ikke at du ikke skal gå for den som frister deg mest, og som du har et realistisk håp om å kunne få. Du skuffer deg selv og kaster bort din tid og andres – om du sikler etter kjendiser og fotomodeller du tror du kanskje kan få på kroken. Glem de som allerede har et «navn.»

Senker du kravet ned mot normalen og tenker sunn fornuft, vil du øke sjansene dine på å lykkes betraktelig.

Livets veier er uransakelige og fra du er ganske ung til du er så gammel at du ikke lenger husker hvorfor du ser på det motsatte kjønn, eller det samme kjønn om du er i den gaten, av ren nysgjerrighet.

Singel? Slik får du kjæreste!

Mang en forfatter, filosof og filmskaper har brukt nettopp kjærligheten som metafor i sine verk. Kjærligheten mellom forelskede mennesker, uansett alder er kanskje den sterkeste og viktigste følelsen livet har å by på.

Du fortjener selvsagt å få oppleve den du også. Og slik gjør du det.

Et bra sted å begynne kan være et eller annet sjekke-nettsted, gjerne et såpass seriøst som fortrinnsvis har ekte profiler med ekte mennesker. Du lager deg din profil, som du bruker nok tid på så du skiller deg ut i mengden. Du legger selvsagt ved bilde(r) av deg selv – gjerne i flere situasjoner, ikke bare selfies.

Du er ærlig, direkte og morsom. Du skriver til og med hvordan din favoritt-partner skal se ut, men er rask med å fortelle at det er et ønske ikke et krav. Liker du høye, mørke menn, med et godt forhold til sine foreldre og søsken, tar du dette med i profilen, men er det av mindre betydning – dropper du det.

Poenget er altså; du har med det som er viktig for deg å få fram. Blir profilteksten for lang, kan man miste viktige budskap, blir den for kort er det lett å velge noen andre enn deg. Å lage en god profil som fanger din potensielle kjærestes oppmerksomhet er ikke kunst, men du skal treffe rett.

By på deg selv, fortell historier fra barndommen uten å bli sentimental, vær fokusert i det første viktige møte og skygg unna om tema penger kommer på banen. DU kan finne den rette, du bør ikke kaste bort livet som singel om du heller vil være i et forhold.

Sex er viktig i alle forhold, er du nysgjerrig på den møter, kan det kanskje være greit å sjekke ut. Er det en kjemi der, vil også sexen stemme, er det ikke noe kjemi, stemmer neppe sexen også. Noen velger å vente med sex til de er mer enn litt interessert. Dette er det bare du som bestemmer.

Våren kommer og da er det på tide å finne den rette. Har du spørsmål så sleng de vår vei. Vi svarer etter beste evne og vet vi kan hjelpe deg i mål.

Lykke til!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Leicester kan vinne Premier League – tidenes overraskelse!

Lille Leicester tapte nylig så vidt foran Arsenal, men overraskelseslaget framfor noen, kan fortsatt avgjøre dette selv. Lille Leicester, som...

Våren i anmarsj?

Våren i anmarsj? Du kjenner deg igjen, ikke sant? Du er så svett og varm at du ønsker deg snø...

Lukk