Geir Lippestad Foto: Adressa.no

Skandinavias største «talkshow» er tilbake fredag 16. september med Norges mest omtalte advokat i gjestestolen.

Fredriks Skavlan og hans stab er mesterlig til å få inn aktuelle og kjente gjester som ofte har mye å by på. Det er det liten tvil om hos Behring Breiviks advokat Geir Lippestad også.

Rihanna, Josh Stone, Robbie Williams og Taylor Swift er noen kjente navn som har gjestet enten studio i Stockholm eller i Oslo. Skavlan er en samproduksjon mellom NRK og SVT, derfor sendes Norges mest sette TV-program halve serien fra Sverige og halve fra Norge.

– Vi har, som alle andre, vært veldig opptatt av terrortragedien. Geir Lippestad er den personen som har vært nærmest Behring Breivik, og er derfor veldig interessant for oss, sier Ales Ree, redaksjonssjef i «Skavlan».

Dette blir det første store TV-intervjuet med Lippestad, som var ukjent for folk flest fram til 23. juli.

 

Fredrik Skavlan Foto: SIDE2.no

– Det er noe med måten Skavlan snakker med sine gjester, og måten han spør sine spørsmål på som gjør hele dette «Talk-showet» så severdig. Selvsagt pga interessante gjester også, men det er liten tvil om at Skavlan kan dette bedre enn de fleste, og det er ingen program som kan sammenlignes med dette, til tross for at det er mange «Talk- show» i andre TV- kanaler også.

– Jeg er rimelig sikker på at jeg har sett de aller fleste rundene med Skavlan siden han startet opp med » Først og sist» som serien het til å begynne med. Og seertallene viser at jeg har mange med meg i å se «Skavlan» som fortsatt sees av drøy en million nordmenn og minst like mange svensker.

Programmet taes opp på torsdag og sendes på NRK1 hver fredag.

Andre gjester i første program er ABBAs Benny Anersson og danske Iben Hjejle og svenske Rolf Lassgård kommer for å snakke om den nye sesongen av den mørke komiserien Dag.

Det blir garantert severdig.

Sendestart fredag kl 21.25 på NRK 1

Vargas

Kilde

NRK.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Brevik- får møte pressen

  Det er nytt fengslingsmøte mandag 19. september og da mener Oslo tingrett at pressen skal være til stede. Det har...

King Curling- Alle er med

Dette ser ut til å bli det morsomste fra norsk film på veldig lenge. Atle Antonsen, Jon Øigården, Ane Dahl Torp,...

Lukk