En av verdens mest omtalte rumper tilhører Jen Selter. En av de mest omtalte kvinner, nesten utelukkende kjent for sin usedvanlig vakre og velformede bakdel. Ved grundig trening, med gode folk rundt seg som vet å få fram detaljene i hennes trening, er Jen i ferd med å bli et ikon. 

Du som jente eller kvinne bør selvsagt være fornøyd med den rumpa du har, vil du derimot gjøre noe for å få en slik rumpe som unge vakre Selter har, så får du her et innblikk i hennes daglige trening.

– I disse tider fokuserer vi mer på kropp enn noen gang. Det er nok en av grunnene til at så mange her hjemme har oppdaget Jen Selter og hennes figur. For mange har hun kanskje det som er den perfekte kroppen. Spesielt om man ønsker å se godt trent ut og det vil vel de fleste.

Via sin Instagram-konto har Jen skapt seg et liv som verdens mest ettertraktede rumpemodell, der mer enn 2.5 millioner følger henne hver eneste dag. Bildene hun poster er helt bevisst kroppsbilder, de fleste som følger henne vil se en ting, og det er ikke ansiktet hennes. Det vet Jen Selter veldig godt.

– Nike og flere andre store industrikonsern har kapret Jens underskrift, hun har derfor kuttet ut skolen og lever nå svært godt av sin populære og veltrente rumpe. Hun sier til New York Post at drømmen vil være å starte en egen kolleksjon med treningstøy og ha eget treningsstudio. Begge deler ligger for hennes føtter.

Du kan selvsagt også trene deg til en fastere og mer formfull rumpe, men ikke forvent å se ut som Jen Selter, da må du i så fall trene veldig lenge. Hun er et forbilde for mange unge kvinner verden over, noen kritiserer henne for å spille på sex, men er ikke det en selvfølge med en slik rumpe?

Ville ikke du gjort det samme kanskje? Selvsagte hadde du det.

– Jen Selter lever av sin flotte rumpe. Nike har gjort henne rik, hun er ekte, hun er flott,  hun har trent seg opp og fram til å bli en av de mest kjente kvinnene i verden hva trening og fitness angår. Man får ikke et slikt resultat ved bare å trene, man må være skapt med en helt spesiell rumpe. Jen sier selv at det er kombinasjonen riktig kosthold, nok søvn med riktig trening.

Se enda flere fantastiske bilder av en helt spesielle jente. Mange påstår at Jen har verdens mest sexy rumpe.

Hva mener du?

Foto: Flickr/ exavier84evsmitty

Kilde: Huffington Post.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League- I dag blir alt avgjort!

Liverpool og deres fans håper på et mirakel, et mirakel som forsvinner i det øyeblikket Manchester City scorer mål eller...

Konfirmantens pris!

Kanskje en av de viktigste dagene i en ungdoms liv, er den de får store summer penger mellom hendene. Det...

Lukk