Sommeren fortsetter langt inn i høsten. Noe er som det ikke har vært tidligere noen gang. Rekordvarmen fortsetter etter en sommer ingen har sett makan til på manns minne.

September er så langt den varmeste som er målt, og mye tyder på at dette skal fortsette, til langt ut på høsten.

Våre årstider viskes ut, sommeren blir lengre, høsten viskes ut og vi går rett på vinteren når den tid kommer. Menneskeskapte endringer?

Det er ca 100 dager til jul, men mange bader flere steder på Sør og Østlandet. Fantastisk for de fleste, urovekkende for andre som forsker på været. Vi nordmenn er det folk som snakker mest om været, kanskje fordi vi ofte har så mye av det. Nå ser det ut til å endres.

Vi har hatt en eventyrlig sommer som blir overlappet av en fantastisk høst.

Sommeren fortsetter langt inn i høsten.

Sommeren fortsetter langt inn i høsten
Foto: Vargas12.com

Sommer i fra mai til september er ikke å forakte, men bare om det er en tilfeldig syklus og ikke menneskeskapt endring der forurensning og klimagasser har skylda.

I følge YR.no så skal den varme våren fortsetter til slutten av september. Julemarsipanen er i butikkene i begynnelsen av oktober.  Sommeren 2014 vil gå over i historien som en av de beste. Spesielt om man er glad i sol og varme fra en skyfri himmel, dag ut og dag inn.

Å bli solbrent i september er ikke vanlig, men det er all grunn til å være på vakt om man er i sola over lengre tid. Man blir solbrent også på høsten, vi snakker om egne erfaringer.

Før eller siden innhenter høsten oss, den høsten som vi forbinder med den hustrige årstiden, der vi liker å være inne og tenne i peisen, med levende lys og varm kakao. Høsten er jo den tid du kan lese bøker du ikke rakk i sommer, eller endelig få spise fårikål som er spesielt populært på denne tiden.

Gled deg over dagen i dag, der du kan nye sommerlige temperaturer- sannsynligheten for en kald vinter er til stede. Den kommer enten vi ønsker det eller ei. SÅ lenge er det bare å fortsette dagen i shorts og t-skjorte.

Langtidsvarslene for hele Norge gir sol og fint vært fra Nord til Sør i lang tid. Er det fantastisk eller litt farlig og? Viskes årstidene ut? Nyter du den varme høsten?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt på pikk, men ender opp med dame?

Kåt på pikk, men ender opp med dame? Noen kvinner kan ikke dy seg for å hige etter pikk, men...

Tippekupongen- Å forutsi et fotballresultat

http://www.youtube.com/watch?v=x6pbW769db8 Tippekampen på NRK er historie, men fotballen ruller videre i langt mer kommersielle former på langt mer kommersielle kanaler....

Lukk