Sparer du egentlig penger i Black November? Sannsynligvis gjør du det, og du kan faktisk spare mye penger også, men da skal du vite hva du driver med og du bør vite hva du skal handle.

Butikker og kjeder blir stadig vekk tatt for å trikse med før-pris, etter-pris, tilbudspris, Black Friday-price og ganske nytt, er Black November-price. Ikke la deg lure til å tro at alt er nesten gratis i november, for det er feil.

Går du ut i fra de prisene butikkene har som fastpris på et produkt, kan du kanskje finne samme produktet fra 20 til 50% rimeligere i løpet av november måned, men da bør du følge med på annonser og i tidbudsaviser i papirform eller på nettet.

Plutselig er den TV’n du har drømt om i mange måneder, priset riktig etter din lommebok.  

Sparer du egentlig penger i Black November?

Nordmenn elsker å shoppe, ikke bare voksne kvinner, når de er premenstruelle og eller har kjærlighetssorg, men gjennom hele året. Når det finnes potensielle knallkjøp, er også menn på bena for å se etter de beste tilbudene.

Det er ikke sikkert du egentlig sparer penger i Black november, du bør i hvert fall vite prisen dagen før, for ikke å gå i pris-fella.

Dessverre er det fortsatt alt for mange som bruker penger på dritt, på ting de ikke trenger, på saker de har fra før, eller som de tror kan kome til nytte, men som stues innerst i skapet etter at de oppdager at samme vare ble kjøpt på tilbud i november i fjor. 

Det er svært lite lønnsomt.

Tenk gjennom hva du faktisk behøver, tenk over hvilken pris du er villig til å betale, bruk tid på å sjekke nettsider og gå på en prisjakt for å finne beste pris. Bruker du unødig mye tid på dette, blir det en diskusjon om du egentlig sparer så mye penger – fordi tid er penger for de aller fleste av oss. 

En prisundersøkelse eller to per uke, bør holde, da kan du bli oppdatert på riktig pris, til riktig tid.

Julen nærmer seg, enten man liker det eller ikke. For mange er ikke kredittkjøpet fra forrige julehøytid gjort opp enda, så det passer ikke verre enn noen gang, at den fordømte jula nærmer seg igjen. Gaver må man jo kjøpe uansett, må man ikke det da?

Tenk langsiktig, tenk tilbud og tenk inntekter. Jo flere lønninger du makter å spre jule-budsjettet på, jo mindre av lønna behøver du bruke på julegaver. Enkelt å huske, men ikke alltid like lett å gjennomføre, ikke sant?

Black Friday er alltid fjerde fredagen i november, som i år faller på den 23. –  en amerikansk oppfinnelse for å få opp omsetningen i butikkene, enda en trend som den norske handelstanden har kopiert. I USA er nok nettopp Black Friday mer populært enn her hjemme, fordi tilbudene er virkelig store. Butikker åpner midt på natten med 70- 80% prisreduksjon, noe som er mer sjeldent i Norge. 

Husk at de aller beste tilbudene ofte finnes på nettet – framfor butikk. 

Er du årvåken kan du altså gjøre gode kjøp i løpet av denne måneden, både til deg selv og til andre. Gå sammen med venner og sjekk ut prisene som justeres ned, jo lengre tiden går mot fredag 23. november, jo bedre blir tilbudene.

Happy shopping!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Conte tilbake!

Conte tilbake! Antonio Conte har hatt enorm suksess som manager for Italia, Juventus og Chelsea, nå tar den eksentriske italieneren...

Lukk