Sprutorgasme- kinky eller tabu? Stadig flere kvinner opplever å kunne nyte sin orgasme der de er i stand til å sprute når de når klimaks. Ikke alle har denne egenskapen, men mange klarer å ejakulere og nyter det til fulle.

Hennes partner kan ha delte meninger om det, men mange menn tenner nok på å oppleve sin sprutende partner. 

Noen par velger å bruke denne muligheten kvinnen har til å vise at hun kommer som et lite krydder i sex-livet. For andre kan det bli for tabubelagt. Andre synes det lett kan bli vell mye klin og gjør mye for å unngå det. Sprutorgasme- kinky eller tabu?

– Kvinner kan selv styre dette ved å unngå G-punkts stimuli. Noen kvinner ejakulerer når svampvev i skjedeveggen sveller når det stimuleres, og fylles dermed med veske. Noen kvinner opplever det som om de tisser på seg når de “kommer” på denne måten, men det er altså ikke urin kvinner spruter ved en sprutorgasme.

Sprutorgasme- kinky eller tabu?

– Noen kvinner kan føle skam ved å bli for våt nedentil når hun blir opphisset. Den våte flekken som bevis for en sprutorgasme kan være så sjenerende for noen at det går på selvstendigheten løs. Det er veldig synd fordi det ikke bør være noe større problem for kvinner enn for menn.

– Norske kvinner vet hva de vil, de er selvsikre, kåte nok, ofte nok til å vite hvordan de vil ha det. Derfor kjøper de en G-punktstav som er et glimrende hjelpemiddel til å framheve sin sprutorgasme. Mer enn halvparten av alle norske kvinner har et eller flere hjelpemiddel. Par og single kan ha stor glede av forskjellige sex-leketøy som et krydder til et aktivt og vellykket sexliv i en ellers hektisk hverdag som gir lite rom for sex.

Sprutende orgasme

Ikke alle kvinner lykkes uansett hvor mye de forsøker, det kan være at de ikke har tilstrekkelig med svampvev og dermed ikke produserer nok veske til å kunne sprute. Andre kan det, men vet ikke om det eller har aldri forsøkt.

– Kvinners seksuelle frigjøring har kommet langt i Norge. Dette tema er dog så tabubelagt og vanskelig for fagpersoner til ekspertise, at det nesten ikke finnes faglig gode forskningsresultater som gir kvinner nok informasjon, som igjen kan hjelpe de fram med den usikkerhet og spørsmålene de måtte ha rundt tema ejakulerende- eller sprutende orgasme.

Om du er redd det er noe galt med deg fordi du spruter, så er det ikke det. Det er minst like normalt som å ikke ejakulere. De fleste menn som opplever dette synes det er både flott og spennende, derfor bør du kaste deg ut i orgasmens nytelse og sprute med livets lyst du også.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selfie- årets viktigste ord

Selfie- årets viktigste ord. Et "selfie" er et bilde tatt av deg selv som blir publisert på sosiale medier i...

Lukk