Det handler ikke om størrelse, men å porsjonere sine former riktig. Susannah og Trinny har gitt gode råd på kamera for kvinner verden over.

Nå stor norske flotte kvinner for tur, som vil bli enda flottere.

– Trinny & Susannah er utrolig gode på å se folk, og til å plante en solid dose selvtillit i menneskene de møter. De lager stylingprogrammer som handler om mye mer enn klær – det handler like mye om å få deltakerne til å se og framheve sine positive sider.

De britiske svært suksessrike, direkte og ærlige kvinnene legger heller ingenting i mellom, og kaller en spade for en spade uansett om det sårer noen eller ikke.

stylistduoen Trinny Woodwall (49) og Susannah Constantine (50) vil nok engang vise sin sterke meninger til norske kvinner, som de to stylistene mener å trenge en «make over». For mange vil det være en åpenbaring å få gode råd fra eksperter på internasjonalt nivå.

For andre kanskje det verste mareritt å få vite sannheten om seg selv og sin stil.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z89IQ1GmFwM[/youtube]

Begge damene er født og oppvokst i England, og har så langt lang erfaring med britiske kvinners motevaner. Dermed så de også tydelige forskjeller på britiske og norske kvinner.

 – Kvinnene i Norge har en atletisk kroppsform, og jeg ble sjokkert over at så få norske kvinner er overvektige. Jeg vil si norske kvinner er mer sporty og naturlige enn britene, men også mindre feminine, sier Susannah, som ble overrasket over å se bare én kvinne i skjørt, mens hun oppholdt seg i Norge.

Trinny Woodwall

• Født 8. februar 1964 i London.
• Har datteren Lyla (8).
• Hun begynte sitt samarbeid med Susannah Constantine i 1994 med stylingspalten «Ready to Wear» i avisa The Daily Telegraph.
• Har, sammen med Susannah, hatt en rekke tv-serier, som blant andre «What Not To Wear» og «Trinny & Susannah Undress…», i tillegg til at de har gitt ut flere motetipsbøker.

Susannah Constantine

• Født 3. juni 1962 i London.
• Gift med den danske entrepenøren og forretningsmannen Sten Bertelsen, og sammen har de barna Joe, Esme og CeCe.
• Hun begynte sitt samarbeid med Trinny Woodwall i 1994 med stylingspalten «Ready to Wear» i avisa The Daily Telegraph.
• Har, sammen med Trinny, hatt en rekke tv-serier, som blant andre «What Not To Wear» og «Trinny & Susannah Undress…», i tillegg til at de har gitt ut flere motetipsbøker.

 

Det er TV Norge som sitter rettighetene til å sende programmene om de to britiske mote-ekspertene med de sterke og ærlige meningene. Sendetid er foreløpig ikke kjent.

Kilde. Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Å vise mye hud er svært pop i sosiale medier

På de fleste nettaviser med respekt for sine lesere finnes det minst en sak daglig som omhandler nakenhet, hud, "naking",...

Nord Korea fra vondt til verre- spiser egne barn

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NfQCJ0TnGhc[/youtube] Hungersnøden i Nord-Koera er så prekær at det har blitt avdekket kannibalisme blant det lukkede landets hardt prøvede innbyggere. Landets...

Lukk