De ekte heltene er de du kjenner fra Tangerudbakken Borettslag. Bjørn Terje, Cecilie, best kjent som sexy Jenny, Hege-Anette, Hans og Olav. 

Nå er de endelig tilbake på skjermen sammen med sin gode venner som vi kjenner fra serien om Berserk. Skuta som forsvant under dramatiske omstendigheter i Nordishavet med tre besetningsmedlemmer ombord.

– Gjengen fra Tangerudbakken har for første gang dratt på langtur sammen uten foreldrene sine. Berserk-mannskapet har aldri hatt vært på langtur med et arbeidslag med spesielle behov, men har fått ansvaret for at alle klarer seg på sjøen. Sammen må de skape trygge rammer og gode rutiner ombord.

Med Jarle Andhøy og hans kamerater til å vise sjøvei er det all grunn til å tro at det går bra, og ikke minst at det igjen blir underholdende og severdig TV.

...

Tangeruddampen her med sitt ivrige mannskap Foto: TVNorge.

Siden Tangerudbbakken Borrettslag vant Gullruten i 2009 har medlemmene holdt kontakten regelmessig med Andhøy og hans crew.

Båten de skal seile med i er ikke mindre enn en russisk fregatt kalt «Shtandart». Det er en kopi av Peter den Stores yndlings-fregatt fra 1703.

Originalen skal være bygd av nedhogde trær fra Peter den stores by St. Petersburg, og det skulle etter historiens fortellinger ta drøyt fem år å bygge den vakre skuta.

Ønsker du å følge de ekte heltene som virkelig gir av seg i en hver anledning, så må du se på TVNorge torsdag 14. februar kl 20:30

Ekte mennesker på ekte eventyr, det er bare å glede seg!

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com