Foto: beutifulmagazine.com

Tara Lynn, amerikansk modell fra Seattle, a big beautiful woman. En av de flotteste kvinnene i verden som er tøff nok til å by på seg selv, og hele seg selv. I disse tider som lavkarbo diettene herjer landet rundt er det på plass å slå et slag for sexy kvinner som er litt frodigere enn modeller flest.

Norske kvinner har mye å lære, og bør vise langt mer hud, være stolt av seg selv og vise fram sine valker med stolthet. Jenter og kvinner som er litt større enn gjennomsnittet, kan bli modell. Det er vakre Tara Lynn et glimrende bevis på.

Mange husker sikkert NRKs Helle Vaaglands bilde av seg selv, med valkene framme og buksene på knærne, der hun twitret seg til førstesider i de fleste aviser, og massiv respons i de sosiale medier. All ære til Helle.

Har du en kropp du er stolt av så vis deg fram på Twitter, på Facebook eller på bloggen din. Er du frodig i tillegg så er du et forbilde for alle som er redde for å vise seg fram.

– Men det sier litt om holdningen i befolkningen at det blir et slik «ramaskrik» når en journalist velger å vise sine frodige kropp. Helle er flott på alle måter, og har grunn til å være stolt av kroppen sin. I Norge blir man uglesett av å vise hud, og man risikerer å bli sjikanert om det kommer fram bilder som er sexy, med noen kilo for mye.

Tara Lynn er med i stallen til Ford models. Hun var på førstesiden til den franske utgaven av ELLE for 2010.

 

Foto: pluss-size-tall.com

– Jeg skulle så inderlige ønske at langt flere menn leser gode blogginnlegg, og kommentert bekreftende at det er frodige kvinner som gjelder. Mange flotte kvinner som ikke har et gram for mye har ingen bekymringer, og er helt sikkert både flott og populære. Allikevel er de fleste menn opptatt av at kvinnene skal ha rumpe og lår.

– Det er et paradoks at slanking, lavkarbo- dietter og slankepulver er langt mer populært enn den tradisjonelle kosten vi er kjent med gjennom generasjoner. Det er også bevist at det «sunne» sukret i frukt, slett ikke er så sunt som det i alle år har vært reklamert for i «BAMAS» godt implementerte «5 om dagen» ordtak. Spiser man potet og brød blir man ikke bare dum, man blir fet i tillegg.

Spiser du sukker så kommer du bare rett og slett til å dø. Skal man tro alle som mener å ha greie på kosthold og ernæring.

Mitt poeng er at det er ikke sikkert det er så veldig smart å være så opptatt av slanking, den perfekte kroppen og hva man kan spise mot det man bør ligge unna.

– Nyt deg selv, vis hud. Du er uansett perfekt. De som ikke har noen bekymringer mht kropp kler av seg og soler seg med stolthet, alltid. De som har valker, store pupper og store lår kvier seg for å vise seg fram. Det er fryktelig synd, derfor kommer jeg til å gjøre det jeg kan for at DU som er frodig, flott og sexy skal få nok selvtillit til å vise deg fram.

Du kan ikke klare å elske andre før du har lært å elske deg selv- er en klisjé  jeg liker å bruke fordi det er så riktig.

Se deg selv i hel figur i speilet og lær å like deg selv. Du er elsket, du er flott, vis deg fram kvinne!

Hund er hund, ost er ost og kropp er kropp. Alle har en, med to ben og to armer og et hode på toppen. Størrelsen og fasongen er av svært liten betydning. Hvordan du oppfører deg mot andre derimot, er av meget stor betydning.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aMcqiDCacA4[/youtube]

 Jeg er lei av at syltynne mennesker skal rakke ned på å sjikanere frodige og tykke mennesker som om disse skal ha mindre verdi. Så feil kan man altså ta.

Barn helt nede i barneskolen kommer hjem til sine foreldre å sier at hun vil slanke seg.

Nå må vi våkne opp og gi mennesker som er større enn de fleste muligheten til å akseptere seg selv som et fullverdig medlem av menneskeheten.

Slankehysteriet i Norge er kvalmende!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasme- kommer du aldri eller for ofte?

Orgasmen er menneskenes bonus. Det er en viktig del av seksuallivet til alle mennesker som er seksuelt aktiv, og jo eldre man...

Rom-folket forsøpler Oslo og spiser rotter

Rom- folket. Befolkning fra Romania, ofte sigøynere. Et vandrende folkeslag som spiser det de kommer over, og forflytter seg fra...

Lukk