Hvis du bruker nesten hele dagen for rekke ting du skulle ha gjort tidligere eller er for sent ute til å utføre, kan det være en stor helserissiko for deg! STRESS, er vår tids folkesykdom nr 1, som gir rekord mange mennesker i Norge hjerteflimmer, svimmelhet, depresjon og  i verstefall alvorlig hjerteinnfarkt.

Tidsklemma betyr at du har for liten tid, sett av tid da! Rekker du ikke å være i barnehagen kl 0730 så lever englekrapyla kl 0800 i stedet og vær litt mindre stresset når du kommer på jobben. Jeg vedder på at du ikke får sparken av den grunn. Veldig mange er så stresset og slitne når de er ferdig med alt de skal gjøre i løpet av en dag, at de slokner før de legger hode på puta.

Glem ikke at det er ikke mange som takker deg for at du stresser på deg hjerteflimmer og det som verre er fordi du skal rekke over for mange ting – på for liten tid! Stryk det som er minst viktig, kanskje du skal droppe den treningstimen akkurat i dag, kanskje du ikke trenger å stryke de trusene eller må svigermor kjøres til frisøren hver fredags ettermiddag?

Sett av tid til de som betyr mest- kjærste og barn- så får heller huset se litt mindre strøkent ut enn du egentlig ønsker.

Mest sannsynlig så har du bare ett liv. Ta vare på det!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I kveld kan du se Jenny Skavlan grine på TV

I TV- programmet "MaterChef", må Jenny trøste deltagere som sliter og må selv ta til tårene når det blir for...

Påsken nærmer seg

Ca 10% prosent av den norske befolkning reier til fjells i Påsken. Allikevel så er det kø, kø og atter...

Lukk