Tjene penger på annonser? Du driver en middels stor bedrift, men har ikke den inntjeningen som er forventet og eierne ser deg i kortene og er ikke helt fornøyd?

Kanskje gjorde du ikke godt nok arbeide på skolen og mistet de viktigste punktene hva markedsføring angår?

Ikke var du spesielt mye til stede når ansettelsene i bedriftene ble gjort heller. Mulig du ikke engang er til å skylde på – hva den manglende inntjeningen angår.

Tjene penger på annonser?

Kanskje er det rett og slett kundene sin feil, at de ikke ikke skjønner det fantastiske tilbudet som ligger rett foran nesen på dem – de idiotene!

Å tjene penger på enkel måte via annonser, uten særlige utfordringer eller problemer, er selvsagt mulig. Men da bør du vite hva du driver med, ha et særlig heldig utseende, kombinert med mest for forretninger.

I Norge finnes det tusenvis med tilfeller der det motsatte har skjedd. Man er for naiv, for rask på avtrekkeren, eller tror at kundene kommer av seg selv. Dessverre er det ofte ikke slik.

Tjene penger på annonser?
Porsche Carrera 4S 911, er noe av det mest fantastiske som er skrudd sammen Foto: Pixabay

Det er dyrekjøpte erfaringer, å mislykkes økonomisk. Man kan få så store problemer at man må tvangsselge bolig, slike problemer kan påføre forholdet utfordringer som fører til skilsmisse, den onde sirkelen bare fortsetter.

Dårlige investeringer man ikke kommer ut av med bena på jorda, kan dessverre havne i den dypeste tragedie. Noen ganger er årsaken til den mislykkede investeringen selv forskyldt, men ikke alltid. Internasjonal økonomi er ‘flytende’, ‘svevende’ og dermed svært uforutsigbar. Dermed er det vanskelig å kunne sikre inntjeninger på produkter man selger globalt. Selger man kun nasjonalt, slipper man åpenbart den usikkerheten.

Den tyske produsenten av bilmerket, Porsche, behøver svært liten markedsføring, fordi bilmerket er så velkjent verden over. Likevel bruker bilgiganten, som anses som et av de aller beste – milliarder av kroner, for å opprettholde dette viktige imaget.

Internettannonsering er et mektig ord som kloke mennesker har benyttet, siden World Wide WEB oppsto engang på åttitallet. Det er det slett ikke bare amerikanere som har oppdaget, men også indere, svensker, nordmenn og en hel haug med kinesere. Men i skrivende stund, skal det være nordmenn som bruker internett mest, per innbygger.

Å annonsere for faste kunder, eller nye bedrifter, små eller store, via brevduer, ‘flyere’, avisannonser eller god, riktig og strukturert annonsering via internett – kommer alltid an på pris. Markedsføring og reklameannonser henger sammen med pris, tid, behov og marked.

Å tjene penger på annonser er en ullen bedrift, drevet gjennom mange generasjoner – verden over.

Hva din bedrift, eller hva du som privatperson har råd til, hva dere kan bruke av penger til mat, hobbyer, leker, klær, regninger, bil og husholdningsartikler – kommer åpenbart av hvilken inntekt husholdningen har, men ikke kun det. Hva som ligger på utgiftsposten er av enorm betydning. Både hos deg som privatperson, men også som bedriftsleder eller bedriftseier.

De aller største bloggerne tjener som kjent det dobbelte av det foreldrene klarer å skarpe sammen. Det er for mange et spark i ballene og vanskelig og takle. Faktum er at de unge kloke, kan tjene seg styrtrike med smarte annonser. Ikke behøver det bli særlig dyrt heller, om man velger riktig annonsering for sine produkter og sin bedrift.

Du som investor bør vite hva du vil bli sett og målt på, og hvilke produkter som skal presenteres. Her gjelder altså et meget strengt lovverket – for å forvalte andres formue riktig.

Ønsker du å annonsere på Vargas12.com, vil du bli gledelig overrasket over pris, hvor synlig du blir, og hvor mye annonsering og reklame du får – ved din investering på vårt nettsted.

Ta kontakt nå, du har neppe råd å la være.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League-overgangene du bør vite om!

Premier League-overgangene du bør vite om! Når VM i Russland nå går mot slutten, er det Premier League-nedtellingen for alvor...

Lukk