Etter at Brasil ikke kom seg videre i VM og Tyskland slo Argentina i finalen, er skuffelsen så stor at vi velger å ta en tur til nettopp Tyskland for å sjekke forholdene. Letteste vei fra Østlandet er selvsagt sjøveien. Vi valgte Color Magic, verdens største Cruiseskip med bildekk. 

Et to-dagers cruise til Kiel er ikke rare reisen, men ombord i et slikt skip som er større enn de fleste andre cruiseskip i Norden, kan turen bli en opplevelse selv for både liten og stor. En reise vi allerede nå kan anbefale, ikke koster det stort heller. Det kommer helt an på hvor du velger å sove i de to nettene overfarten varer.

Her er det lugarer for enhver smak, både suiter på 35 kvadratmeter, og innvendig lugarer med køyeseng på nedre dekk.

En sommerferie skal være hyggelig for alle, også de yngste som er med på reisen. På Color Magic er det eget badeland, 11 restauranter og en fantastisk utsikt uansett hvor du befinner deg på det 224 meter langes skipet med 15 dekk.

Color Magic har også en egen handlegate som er 160 meter lang. Her er det butikker for enhver kresen shopoholic, men også puber, restauranter og spisesteder for den med kresen gane. TaxFree-butikken ombord har det aller meste du kan komme på å finne; i et stort skip i Colorlines-flåte.

Med 1016 forskjellige lugarer fordelt på seks forskjellige dekk, akter, midtskips og forut i skipet; er det lett å gå seg vil, men med en av Colorlines dyktige ansatte å spørre, er det alltid et godt svar og et smil å få uansett på døgnet.

Color Magic er et skip du ønsker å komme tilbake til så snart som mulig, fordi skipet gir deg opplevelse av luksus over alt. Enten det er i den digre spisesalen helt akter i skipet, eller det er i den luftige baren på femtende dekk, med panoramautsikt.

Vil du gjøre det godt igjen med svigermor, eller om du har venner du vil imponere, ta de med på en reise de sent vil glemme. Kiel er neppe verdens beste reisemål- strengt tatt er det ikke nødvendig å gå i land. Til det har Color Magic for mye å tilby til at det er verdt å gå glipp av.

Ikke bruk mer penger enn du kan tåle å tape i Casinoet, ikke spis på deg tarmslyng i restauranten eller drikk deg for full i baren eller på puben, men nyt en vakker sjøreise sammen med de som betyr mest.

Color Magic er som skapt for den perfekte seilasen, en kort reise i livet, men som kan sette spor og gi deg et minne du vil huske lenge.

God Tur!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Brasil- Tyskland vant finalen etter dommer-skandale!

Mario Götze vil få sitt navn risset inn i gull-skrift i de tyske historiebøkene til evig tid, etter å ha...

Formfulle rumper og lår og stolt av det?

Formfulle rumper og lår og stolt av det? Du kvinne som er litt større enn gjennomsnittet og som vet å...

Lukk