Vet du konsekvensene? Om din partner får vite om din flørt med en annen, vil vedkommende finne seg i det og bli værende? Eller forholdet over om det blir kjent at du har sex med andre enn din kjæreste? Er det verdt det?

Kjenner du din partner godt nok, vet du kanskje svaret.

Om det er fra en person du ønsker å innlede et forhold til, det være seg en kvinne eller mann. Leser du signalene riktig? Betyr kanskje ikke et smil «kom og ta meg»? Eller en berøring at det nå er klar bane for alt? Eller er all utroskap, planlagt på forhånd?

Julebordssesongen er i gang, det gir mange fristelser det kan være vanskelig for noen å takke nei til.

Leser du en potensielt ny partners signaler feil, kan det bety store konsekvenser. Det smarteste du kan gjøre er å ta det hele med stor ro – spesielt i de aller fleste av de første viktige møtene dere i mellom.

Den partneren som sitter hjemme, er ikke vanskelig å lese når din utroskap avdekkes.

Menn kan ha en evne til å misforstå kvinner, noen ganger gjør hun det for å få oppmerksomhet, men dessverre er det ofte menn som tror vennlige, hyggelige kvinner med glimt i øyet; vil noe mer med det.

Love.Snow.Couple.

Diiesmiley via Compfight

Noen ganger vil de kanskje det også, sannsynligvis gjør de bare et iherdig forsøk på å være hyggelig, hverken noe mer eller mindre. En hver vei til et kvinnes hjerte går via kiosken på hjørnet.

– Å tolke kvinner er kanskje ikke menns sterkeste sider, derfor går mange menn på en stjernesmell, når de faktisk tror de har sjanse til å få noe mer enn bare hyggelige ord og et pent smil. De blir lurt til å tro at det er noe mer mellom linjene. Da hun forsøker å være hyggelig i sitt møte med en fremmed, en kollega eller bekjent, kan noen menn tro hun vil ha sex.

Fortvil ikke, for det er faktisk ganske så vanlig at både menn og kvinner misforstår og feiltolker hverandres signaler.

– Derfor bør spesielt kvinner gjøre seg forstått ved å gi riktige signaler til menn, om de i utgangspunktet ikke er interessert i en flørt. I en ny undersøkelse gjort av NTNU i Trondheim, kom det fram at begge kjønn opplevde at deres sosiale signaler ble mistolket av det motsatte kjønn. Men flest menn gjorde nesten aldri mistolkninger av kvinner som faktiske gjorde seksuelle framstøt.

Kaller man en spade for noe annet enn en spade, kan det altså bli trøbbel i tårnet, det er ingen tjent med.

– Menn må finne en kvinne som er villig nok, for å kunne reprodusere seg selv, det er en hver mann smertelig klar over. Noen menn tenker med feil hode i noen ganger alt for stor grad, det går utover hans evne til å flørte, imponere og til slutt lykkes med å få henne til å ha sex med seg.

– En hver vei til et kvinnes hjerte går via kiosken på hjørnet. Neste alle kvinner velger heller sjokolade foran sex, det forteller en hel del om menns evne til å sjarmere damer. Heldigvis lar de to fristelsene seg kombinere, han får sex om hun får sjokolade, og de levde deretter lykkelig i alle sine dager. I en perfekt verden riktig nok.

På ordentlig må det gjøres på en annen måte.

– En mann har sine behov, det behovet bør han være mann nok til å fortelle sin partner. På den måten gjør han det klart for henne at det er visse ting en kvinne bør bidra med for å få et harmonisk hjem, med en mann som bidrar med absolutt alt. Da må han få ‘tømt seg’ med jevne mellomrom.

Om du er i tvil, spør den nærmeste mannen du finner, så skal du få svar. Kvinner som det samme behovet, bør selvsagt få det som hun vil, når behovet melder seg. Dette er en forutsetning for et smidig og velsmurt forhold som varer, langt inn i evigheten. Bare ikke glem å gi henne sjokolade, når hun minst forventer det.

– Sex er viktigere for kvinner enn det mange tror. Til tross for at det er vitenskapelig bevist at de fleste kvinner foretrekker en stor plate Freia Melkesjokolade foran sex, så er mange norske kvinner mer enn villige nok til en kjappen når behovet melder seg. De fleste har også kofferten, innerst i skapet; smekk full med alle sex-leketøyene du kan se for deg, itillegg er hun svak for porno, og «dirty talk». Myten om kvinners voldsomme «hodepine» er betydelig overdrevet, og har vært det i mange år.

Sjokoladen er på en måte bare en annen last, i en annen tid på døgnet. Ja takk begge deler, om man vil.

Skal du finne den rette, på en date, via internett, felles,venner eller kanskje vi yrkesrelaterte prosjekter, så må du vite hva du leter etter. Sex på første date diskuteres stadig vekk. Er det ok for begge, og det ligger noe i luften så, hvorfor ikke?

– Skal man lykkes på det første viktige stevnemøte, så bør man uansett oppføre seg som om man ønsker å møte vedkommende igjen, om det er en kjemi i bunn. Sjansen er stor for at det blir med dette første møtet, om det er sex som er agenda for deg.

Lytt mer enn du selv snakker og gjør deg interessant og bruk humør og humor. Vis med tydelig tegn at du faktisk trives i den andres selskap, men vær kultivert og gjør det med pene ord, ikke med tunga hengende ut av kjeften.

Tanken om at dette møte kan forandre livet ditt for alltid, bør trigge deg til å oppføre deg som folk. Men ikke velg utroskap, om du er glad i den du allerede har. Det er neppe verdt det.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel 2017 – søknadsskjema her!

Om du ønsker å briljere med dine party-kunstner, eller ønsker å være en av to finalister i Paradise Hotel, må...

Adele-konserter på Wembley – billetter her!

Verdens rikeste artist under 30 år, verdens mest-selgende kvinnelige artist, vidunderlige Adele (28), avslutter sin World Tour med to digre...

Lukk