Utro? Sex med andre enn din partner? De giftet seg og levde lykkelig i alle sine dager. I eventyret, kanskje, men ikke på ordentlig. Jo, kanskje noen, men de aller fleste makter ikke en gang tanken på å ha sex med kun én person – resten av livet.

Hallo! Vi lever i 2016, våkne opp!

Visste du at ungdom fra fjorten år og oppover, har sex med venner bare for sexen’s skyld? Ikke alle, men noen. Gruppesex har de også. Jenter har mer enn gjerne sex med sin venninne og gutten sier slett ikke nei til en avsugning av en kompis, om nøden blir for stor. Slik er livet blitt for mange unge.

Årsak? Internett, Netflix, HBO og stor del naive foreldre som tror bedre om sine håpefulle enn hva godt er.

Samt stor kunnskap om det de fleste unge er opptatt av. Sex, kåthet, forhold og utforskning. Hva som er digg og hva er mindre deilig.

Mennesker er slett ikke skapt til å holde seg til kun én partner. Verken kvinner eller menn er det. Vi er skapt for å formere oss, det er derfor de aller fleste av oss har sterke drifter som gjør oss til jegere; også her begge kjønn.

Monogami, altså evig troskap til kun én partner hører slett ikke hjemme i det 21. århundre.

For noen er det åpenbart viktig å ikke såre sin partner og ektefelle og være vedkommende tro til evig tid. Men det er dessverre mye vanskeligere enn man skulle tro når man står der foran presten og stolt svarer JA, høyt og tydelig. Faktum er at du allerede i bryllupet, fantaserer om en annen enn den som fikk den andre ringen.

Utro? Sex med andre enn din partner?

En naturlig tanke, en våt drøm om det forbudte og det deilige. Den enorme pikken du kun har sett på film, som garantert fyller deg helt og gir deg dine voldsomste orgasmer. De du onanerer etter så snart du får en mulighet. Du skulle så inderlig ønske at partneren din tok opp tema. Partnerbytte. eller i det minste ta turen til en Swingersklubb, bare for å se på.

Monogami:

(av mono- og -gami), engifte, det prinsipp at en person bare kan være gift, eller leve i formelt partnerskap, med én annen person av gangen. Tradisjonelt betegner monogami ekteskap mellom én mann og én kvinne, men med utviklingen av lovverket i flere land kan betegnelsen også brukes i forbindelse med ekteskap/partnerskap mellom to personer av samme kjønn.

Kilde: Store Norske

Dere må selvsagt selv bestemme hvordan du og din partner skal leve livet. Som lykkelige ektefolk. Bare dere to.

Bare tenk på all den moroa dere går glipp av. Tenk deg tanken; der man i en ekte swingersklubb kan velte seg i svette mannekropp og kåte kvinnekjønn så langt øye kan se. Vel, det er kanskje litt drøy, men tanken, fantasien og lysten til å forsøke å utforske horisonten er der hos de aller fleste.

Noen er villig til å gjøre alt for å få sexlivet på skinner ved å ta opp tema med sin partner.

Selvsagt bør du ikke åpne med å si: «Hei kjære, jeg har tenkt litt. Kan vi ha vær vår elsker, det er greit for meg og du synes det hører spennende ut.» Eller så er det kanskje nettopp det du bør si, om det er det som er ønsket.

Poenget er at du tror kanskje de aller fleste rundt deg, venner kolleger og bekjente er så jævla skinnhellig. Da tar du feil. Du skulle bare visst hva som skjuler i de tusen hjem, for ikke å snakke om alle de hemmelige fantasiene. Nordmenn er som svensker og dansker, de knuller over alt og gjerne ute i det fri.

Selvsagt er det stor forskjell på hva man drømmer og hva man faktisk er villig til å delta på. Tankene kommer for en grunn, og det er ofte underbevisstheten som kommer fram i drømmene og fantasiene.

Norske ungdommer er bedre enn sitt rykte, men også eksperter på å skjule sin kåthet og glede ved å ha sex. Både med seg selv, sine venner og de som ellers kommer i deres vei.

Men tro ikke at det er ungdommen som er verst. Du skulle ha sett foreldrenes arsenal av sexleketøy, håndjern, pisker, oljer og sexy kostymer i alle fasonger. Christian Grey ville ha vært grå av misunnelse.

Sjansen er også stor for at du kan finne disse på et Swingers-party i en av de største byene.

Forholdet holder seg kanskje også lengre, ved å la partneren ha sex med «fremmede», sjansene øker utvilsomt. Bare ikke sjalusien er til hinder for begge. God kommunikasjon er viktig faktor i alle faser av et forhold.

Snakk med din partner – før det er for sent.

Kan planlagt og akseptert «utroskap» eller partnerbytte være noe for deg og din kjæreste?

Kilde: Dr.dk

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United + Mourinho = Trøbbel?

Mange mener at Manchester United opptrer som en amatørklubb, etter å ha unngått å kommentere Louis van Gaal's avgang. Fansen...

Adele – Rolling in the money!

Adele - Rolling in the money! Adele seiler i medvind, både økonomisk og musikalsk. Hennes verdensturne går for fulle hus...

Lukk