Utro? Slik blir du ikke oppdaget! De fleste vet at det finnes en rekke årsaker til at man velger å være utro. Det er uten unntak, en villet handling.

Er man i en relasjon, gift, i partnerskap eller har en kjæreste, men velger å ha sex med andre enn den man deler seng med – er det utroskap. Alltid.

Om det er jakten på en ny partner som er i gang, før man har gjort det slutt eller er skilt, om det er higen etter bekreftelse som mangler hjemmefra, eller om det er ønsket om spenning, nytelse og tilfeldig sex.

Utroskap har skjedd siden tidenes morgen og vil utvilsomt skje i uoverskuelig framtid. Våre drifter, hos både kvinner og menn gjør det naturlig for oss. Vi er på jakt. Alltid.

Før internettet’s eksistens, var det dansegulvet, nærbutikken og hos venner; man traff andre spennende mennesker man lot seg friste av. Takket være World Wide Web, kan man finne nye partnere, elskere og kanskje framtidige kjærester ved et par tastetrykk.

Vargas12.com, er Norges største blogg, som tør å ta de tabubelagte temaene opp i dagslys, for at våre lesere skal få et bedre liv. Også når det kommer til sex.

Ingen forhold kan overleve om ikke sexlivet er bra for begge. Og ingen bør oppholde seg i en relasjon som ikke oppfyller disse viktige kriteriene. Man skal føle kjærlighet, lidenskap og bli verdsatt for den man er. Et forhold overlever aldri på gamle minner. Det er en tjuefire timers jobb, for alle involverte.

Utro? Slik blir du ikke oppdaget!

Utro? Slik blir du ikke oppdaget!
Joe St.Pierre via Compfight

Tar man hverandre for gitt, er det starten på slutten. Da kan den ene, som føler seg oversett og forsmådd, begynne å søke seg vekk og til andre som er villig til å se og høre på hva du har å tilby. Da er det plutselig opp til deg – en hel verden ligger for dine føtter, og det er f.eks på nettsider som Cheating69, man kan finne likesinnede.

Med noen få tastetrykk har du en profil som kan deles på nettet der tusenvis av kvinner og menn deler erfaringer, bilder, lyster,  hvor de chatter og leter til de finner en som kan være den rette. Noen vil bruke lang tid for å være sikker, andre kaster seg ut i det, med lyst og lære.

Å være gift, betyr ikke at du ikke skal leve og nyte.

Ditt liv avhenger av hvordan du velger å leve det. Du gir kanskje alt i et forhold som du ønsker skal fungere, men får ikke like mye tilbake. Er det virkelig verdt det? Tenk deg godt om. Tiden går fort og du har neppe tid nok til å kaste bort livet på noen som egentlig ikke bryr seg om deg. I hvert fall ikke om sexlivet ikke gir deg det du fortjener.

Sex i alle forhold er viktig. De som sier noe annet vil enten; la være å snakke om sex, de lyver, eller har et dårlig sexliv de selv undertrykker. Alle med god selvtillit forlanger å få det som de selv ønsker i senga. Om det er med egen partner eller andre, er av mindre betydning. Selvsagt må man ikke ha nok tro på seg selv, for å få det som man vil, men det hjelper.

Når du sitter i en gyngestol på aldershjemmet og skal mimre om livet. Kan det være at du angrer bittert på alt du ikke fikk gjort, fordi et ikke-fungerende forhold holdt deg tilbake? Om du lar fantasien fare, og ser for deg dine villeste og våteste drømmer, er det dette livet du lever nå, som er nettopp den drømmen? Neppe.

Derfor bør du heve lista noen hakk. Sexlivet ditt fortjener kun den du begjærer, dine orgasmer kommer ikke av seg selv. Søk deg i riktig retning. Er du ikke i det perfekte forhold – skaff deg en elsker nå. Det er nå du lever. I morgen kan det være over.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Guardiola trår sjelden feil i livet

Guardiola trår sjelden feil i livet. Det har vært en knallstart for Pep Guardiola i Manchester City. Laget har vunnet...

Lukk