Utroskap – Ja takk gjerne. I et forhold så skal et hvert samspill fungere for at forholdet skal vare lengst mulig. Og når det kommer til sex så er det kanskje det viktigste punktet at alt skal fungere som det skal, for begge.

– Men vi er selvstendig individer, og det er ikke alle som liker å bli behandlet som en fille dukke, dratt i håret og bli kalt obskøne ord. Det er heller ikke for alle å være sammen med bare en i forholdet heller.

Noen ønsker å ha sex med så mange som mulig på en gang. Dette kalles “Gang Bang” gruppe-sex, eller partnerbytte. Så vidt jeg vet. Også stadig mer utbredt i Norge.

Kommunikasjon, respekt og kjærlighet

God kommunikasjon, respekt og en god porsjon kjærlighet er grunnleggende verdier som må være en bærebjelke i et hvert forhold.

– Det ser ut til at det tradisjonelle parforholdet mellom gutt og jente som finner hverandre og lever sammen til døden skiller dem ad, er et forbigående kapittel. Det er jo stadig flere som står fram som enten homofil, lesbisk og bifil, eller fri seksuell som også noen velger å kalle seg.

De har sex med de det faller seg inn å ha sex med. Uansett legning eller tiltrekning, det skal alltid være gjensidig mht å ønske å ha sex.

Utroskap - Ja takk gjerne

– Noen har helt spesielle fetisjer som tenner dem seksuelt mer enn noe annet. Noen liker mora andre liker broren. Noen ønsker å bli kilt med fjær, noen elsker å bli tisset i ansiktet og tenner voldsomt på det, andre tenner på å gå i bleie. Joda, mennesker er ålreite dyr, så lenge de ikke har drifter som går ut over andre.

Utroskap – Ja takk gjerne!

Det er nesten ikke grenser for hva folk flest tenner på, og det verste av alt, er at det er friske oppegående mennesker som deg og meg som har alle disse fetisjene. Så i utgangspunktet kan man si at det er normalt. Dvs at man er ikke syk, om man har slike fetisjer.

Det er kanskje godt man ikke vet hva som skjer rundt om i de tusen hjem. Det er nemlig litt av hvert. Så trøste deg med at du sannsynligvis ikke er noen avviker, enda du er en skikkelig kinky faen. Når gardinene trekkes for, kommer ‘sexdyret’ i deg fram. Kjenner du deg igjen?

En spesiell fetisj som kan sees på som en “ulovlig” utgave men som også er utbredt, som helt sikkert er helt uforståelig for de fleste. Det er å tenne på å se kjæresten sin ha sex med en annen, en helt fremmed person, kvinne eller mann. En man kanskje har møtt gjennom felles venner eller på nettet.

Partnerbytte?

Det er normalt å tenne på å se på at noen har sex går jeg ut i fra, og det er er kanskje forståelig at det å bytte partner også kan gi noen tenning.

Men å bli opphisset av at partneren er ute og har sex, mens den andre er hjemme eller ikke delaktig på noen måte, den tar vel nesten kaken. Her er det altså snakk om motsatt sjalusi. Det finnes sikkert et navn på det, men her må selv jeg melde pass.

De fleste som ønsker litt krydder i hverdagen tar turen innom Kondomeriet, andre sender partneren ut for at denne skal komme hjem ny-pult.

Verden er et merkelig sted med mange rare mennesker.

Og det er ofte de man minst kan forestille seg partnerbytte eller virile tilbøyeligheter innen fetisjens-verden som utøver dette.

Gi hverandre en orgasme om dagen og behold partneren lenge …

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Familietragedier- Når foreldrene mister grepet

Familietragedier- Når foreldrene mister grepet. Mer enn 30 barn er døde pga sine foreldres handlinger. Siden år 2000 er det...

Lukk