Vanskelig å finne en partner? Hva er en bra partner for deg? Er det første gang du leter, er du sikker på at du har glemt din forrige kjæreste? Hvor skal man søke, er Tinder trygt nok, eller må man ta sjansen på å finne en ny partner gjennom venner og bekjente, kolleger eller via nabolaget? Synes du det er vanskelig å finne en partner?

Kanskje bør du heller drite i hele partneren og leve lykkelig alene som singel? Eller blir det bare trist på sikt?

Her er det mange spørsmål som krever mange svar når man er i den situasjonen at man ennå ikke har funnet den rette, har valgt å avbryte et allerede havarert forhold, og er ute på ny jakt. Om du spiller kortene dine riktig, har fornuftige krav til hvem du kunne ha akseptert som en ny partner – vil du gå våren i møte med enorme forventninger.

Siden du er så smart og nysgjerrig, leser denne bloggen og er villig til å forsøke våre forslag, lover vi å hjelpe deg helt fram til kirketrappen, om du lover å be oss i bryllupet. Avtale?

Først trenger du et speil, se godt etter hvem du finner i speilbildet av deg selv. Hvem fortjener denne kvinne eller denne mannen? Når du har funnet et fornuftig svar, går du i gang med å legge en plan A, deretter en plan B.

Velg vekk Tinder

Skal du velge vekk Tinder, men gå for en mer tradisjonell sjekkeside med ekte profiler, av ekte mennesker som vil ha en kjæreste, ikke et ligg. Det kan nemlig være smart. I jakten på den rette bør du ikke bli lurt av falske profiler, som også florerer på de seriøse sidene. Disse er det nesten umulige å sile vekk. Du må rett og slett tenke selv.

Kommer spørsmål om penger allerede første uke, måneden eller deromkring, bør du droppe vedkommende. Du skal ikke betale ut penger til noen du ikke kjenner godt. Det kan være penger du aldri ser igjen.

Vanskelig å finne en partner?

Vanskelig å finne en partner?

Vær nøye med egen profil, bruk gode, men ærlige bilder, si sannheten i teksten også, men by på deg selv, for alt det er verdt. Kan du bake så bak, har du bunad så bruk den – tegn et bilde av hvem du er når du er den aller beste utgaven, det er den du nå skal by fram.

Ønsker du deg barn, skal du ha særeie, hvor skal du og din nye partner bo, er du villig til å flytte til en annen by? Felles økonomi, Er du villig til å bytte jobb? Tenk over så mange slik konkrete og praktiske spørsmål i forkant av et eventuelt møte, skriv gjerne dine ønsker i profilen også, så behøver det ikke komme opp som en bombe at du ikke kan bo med noen som har katt fordi du er allergisk.

Ikke vær for bombastisk, men ta det med som dine ønsker.

Du kan skremme vekk noen, men da får du en partner du kanskje kan beholde en stund også.

For alle som opplever forelskelsens rus – ønsker å kjenne den igjen og igjen. Derfor har vi det med å sjekke opp andre, som tenner oss eller som har noe tiltalende ved seg, og som vi blir tiltrukket av. 

Hvordan skal man gå fram, er det mange som spør seg.

Bruk World Wide Web

Sjekkerutinene har endret seg med tiden. Før ble man sjekket opp på dans og på lokalet, gjerne en smule beruset og overivrig. Nå sjekkes mange opp via World Wide Web, en app eller kanskje du lar være å sjekke – fordi #metoo-kampanjen har gjort deg utrygg på fremgangsmåten.

Å oppføre seg som folk holder ofte i massevis.

En partner skal tross alt være den viktigste personen i livet ditt, så lenge som mulig. Selvsagt er det valget av enorm betydning, for dere begge.

Vargas12.com har skrevet hundrevis av blogginnlegg gjennom snart ti år, om kjærlighet og relasjoner mellom mennesker, på jakt etter noen å dele livet med – på tvers av kjønn og religion.

Ikke fordi vi tror vi vet så mye om det, men fordi vi er så opptatt av at kjærligheten, denne sterke kraften i ett hvert menneske, skal blomstre og deles med en annen. En kjæreste, elsker, partner eller ektefelle i en og samme person. Finnes den for deg? Sannsynligvis gjør den det.

Den rette

Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Tiden går fortere jo eldre du blir, føles det ut som, men uansett alder blir du aldri for gammel til å bli ruset på kjærligheten. Du fortjener å gå våren i møte med en som kan være bare din.

Mulig det er en patetisk floskel som er brukt av for mange, for ofte, og for lenge. Men det skrives nå her allikevel av den enkle grunn at det er helt sant. Størst av alt er kjærligheten.

Du burde prøve det du også, det er så fint og kan anbefales på det sterkeste. Det er en der ute i verden for deg også. Garantert.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Takler du alle de negative nyhetene?

Naturen er i ferd med å kollapse, naturkatastrofene står i kø, havet flyter over av plast, kastet av mennesker som...

Lukk