Endelig er ventetiden over for alle som elsker Norges mest rølpete Reality-serie!

Årets sesong er den femte i rekken og i år blir det mer drama, overraskelser og action enn noen ganger tidligere. Om det blir noe sex første natten? Mulig! Om du er smart og følger med på vargas12.com i tiden som kommer, vil du være blant de første til å få oppdatert info så er det stedet å sjekke. Hver eneste dag.

– Hotellarving, Hollywood-celebritet og blondine Paris Hilton tropper opp på det nye Paradise Hotel, der hun møter fem brunetter, fem blondiner og fem svært heldige gutter. Deltakerne får en sjokkerende start på hotelloppholdet.

Hotellsjef er som alltid smellvakre Triana Iglesias som også sitter med rom-nøklene, men hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig.

Et av verdens vakreste Hotel åpner nå dørene for deg, og det vil være åpent med norske deltagere de 10 neste ukene i vakre «Chamela» i Mexico.

De lærde psykologene som uttaler seg om «Paradise Hotel» mener nå å vite at serien kan være direkte skadelig å være med på. Ikke rent fysisk, men psykisk og for den videre karriere etter at kameraene er slått av.

Ingenting tyder på at årets deltagere er videre bekymret for akkurat det.

Her Kan du se Norges mest sexy programleder, Triana Iglesias (30) presentere deler av det nye luksushotellet hvor deltagerne skal bo de neste månedene.

Alle intriger, kranglingen, tårene, forelskelsene og spillet. Ingenting er spart- alt vil skje også i årets sesong av Paradise Hotel. Overraskelsene vil gi deltagerne enorme utfordringer.

Mandag 11.mars, kl. 21:30 åpner hotellet for årets sesong. Følg med fra første minutt, overraskende ting vil skje allerede fra start.

Kilde: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er dine barn vanskelige? Er du nok sammen med de?

Det finnes ingen fasit på hvordan foreldre skal oppdra barna sine, det finnes ikke noen fasit på hvordan man skal oppføre...

Gareth Bale- Englands heteste spiller på vei til Real Madrid

Ingen spillere har vært bedre denne sesongen enn Gareth Bale. Han var også veldig god i fjorårs sesongen, men i...

Lukk